Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira i Gerard Piqué amb els seus fills

Els fills de Gerard Piqué i Shakira tornaran a Barcelona

Segons Laura Fa i Lorena Vázquez, els fills de Piqué passaran bona part de les vacances d'estiu amb el seu pare a Barcelona

Shakira ja és una més a Miami. Ja fa un mes que viu allà, disposada a començar un nou capítol de la seva vida, lluny de la seva exparella i també de Clara Chía

La cantant decidia fer les maletes i posar rumb a Miami acompanyada dels seus dos fills, per deixar enrere tots els rumors de la seva relació passada, que no deixaven de ressonar una vegada i una altra a Barcelona, expandint-se, ni més ni menys, fins a l'altra punta del món. 

Shakira amb Milan i Sasha a l'aeroport de Barcelona.
Shakira marxava definitivament de Barcelona amb els seus dos fills. | Twitter

La decisió presa per l'artista colombiana no va ser gaire ben rebuda per l'exfutbolista del FC Barcelona, Gerard Piqué. D'acord amb la custòdia pactada el passat mes de novembre, l'exfutbolista s'haurà de desplaçar cada mes fins als Estats Units, per tal de poder compartir estones amb els nens.

La relació entre les dues famílies, nefasta

La primera visita del president de la Kins League a Miami ha sumat un nou capítol en aquesta complicada història. Segons va publicar la periodista gossip Verónica Bastos, el passat 26 d'abril, Gerard Piqué va arribar a Miami i la rebuda no va ser gens agradable. «Se suposa que Shakira va tenir una baralla forta amb el seu ex i tal discussió es va tornar tan violenta que Tonino, el germà de la cantant va colpejar a Piqué per defensar a la seva germana», va explicar la periodista. 

Aquest nou capítol confirma el que ja se sospitava: la relació entre les respectives famílies és nefasta. Segons Bastos, la discussió entre la parella hauria anat pujant de to fins al punt que el germà gran de la cantant colombiana va arribar a les mans amb Piqué. 

Gerard Piqué no tornarà a Miami, almenys fins al setembre

Després d'aquesta primera visita de l'exfutbolista a Miami, Gerard Piqué ja es troba a Barcelona i no té previst tornar a fer-ho fins, almenys, d'aquí a uns mesos. Segons han publicat les mamarazzis, Lorena Vázquez i Laura FaGerard Piqué no tornarà a Miami fins al mes de setembre. 

A més, les periodistes del cor han desmentit que l'exfutbolista busqui casa a la capital de Florida. Per ara, segons informen Las Mamarazzis, el podcast d'El Periódico, no s'ho planteja. Això sí, aquest estiu Milan i Sasha, tornaran a la ciutat on van néixer per poder gaudir de les vacances d'estiu amb el seu pare. 

Foto de Gerard Piqué amb els seus fills a la final de la Kings League.
Gerard Piqué passarà gran part de l'estiu amb els seus fills. | Twitter: @andresguillen6_

Tal com estípula el conveni de la separació entre Shakira i Piqué, l'exfutbolista podrà gaudir del 66% de les vacances dels seus fills. Això vol dir que entre finals de maig i principis de juny, Milan i Sasha tornaran a Barcelona per retrobar-se amb el seu pare.