Primer pla de José Luis Gil

Els fills de José Luis Gil li amaguen l'acomiadament més amarg

José Luis Gil ha rebut una notícia que pot afectar a la seva recuperació

José Luis Gil continua recuperant-se a casa seva de les seqüeles que li va deixar l'ictus que va patir el mes de novembre passat. El conegut actor, Enrique Pastor a La que se avecina, segueix esforçant-se per tornar a la normalitat i poder tornar aviat a la televisió.

Una sèrie que ja prepara la temporada número 13. Alguns actors d'aquesta producció dels germans Caballero, com Fernando Tejero (Fermín) o Nacho Guerreros (Coque), ja han demostrat a les seves xarxes que ja estan de rodatge.

Parlem d'una de les sèries espanyoles més llargues fins ara, i és que va començar l'any 2007. En part, la sèrie de Telecinco va ser una continuació de l'original Aquí no hay quien viva. Sobretot perquè en les dues produccions han treballat gairebé tots els mateixos actors.

José Luis Gil no estarà a la temporada que ve de 'La que se avecina'

José Luis Gil sap que no podrà estar en aquesta nova temporada, malgrat la il·lusió que li feia ser-hi. Des que va patir l'ictus, les notícies sobre ell no eren clares del tot.

Això sí, quan els seus companys han parlat sobre el seu estat, com ara Cristina Medina o Cristina Castaño, els seus seguidors s'han quedat més tranquils.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil no estarà en la tretzena temporada de La que se avecina| Mediaset

José Luis Gil no pot abaixar la guàrdia en cap moment. Ha de continuar centrat en la seva recuperació, més enllà dels atractius projectes professionals que li posin a sobre de la taula.

Des de la web de televisió 'Fórmula TV', queda confirmat que continuarem veient molts dels actors i protagonistes d'aquesta sèrie. Parlem de Nacho Guerreros, Jordi Sánchez, Eva Isanta, Carlos Areces, Macarena Gómez, Nathalie Seseña, Fernando Tejero, Esther Soto, Miren Ibarguren o Ricardo Arroyo.

▶️ Muere demasiado joven la mítica actriz de Hospital Central Rosa Mariscal

Dues noves incorporacions i una dolorosa sortida per a José Luis Gil

Per si no n'hi hagués prou, gràcies als stories d'Instagram de Nacho Guerreros, hem sabut que la sèrie ha afegit dos nous personatges. Ens referim a les actrius Mamen García i Laura Gómez-Lacueva.

A la primera, Mamen García, l'hem vist en altres sèries com Señoras del Hampa, i per als curiosos, l'actriu repeteix a La que se avecina. És a dir, que García ja va estar treballant a la primera temporada de l'exitosa sèrie.

Elenc de 'La que se avecina'
L'elenc actoral de La que se avecina, en una imatge d'arxiu | Mediaset

Al seu moment, Mamen va fer d'una pitonissa i no sabem encara quin serà el seu paper aquesta vegada. D'altra banda, Laura també va poder treballar amb Laura i Alberto Caballero a la tercera temporada d'El pueblo, una producció de Mediaset.

Una altra novetat és que l'edifici de Montepinar es renovarà del tot i, per si no n'hi hagués prou, tindrà com a mínim, dues entregues més.

Víctor Palmero abandona la sèrie després de 8 anys

Pel que fa als comiats, Víctor Palmero, que interpretava el personatge d'Alba Recio, també se'n va de la sèrie. L'actor està molt orgullós d'haver pogut estar durant vuit anys a la sèrie dels germans Caballero.

El personatge d'Alba Recio, interpretat per Víctor Palmero.
Víctor Palmero actuant com Alba Recio en La que se avecina| Mediaset

Això sí, deixa oberta la possibilitat de tornar en un futur, però ara mateix, Víctor no pot compaginar la seva feina al teatre amb la televisió.

Una dura decisió que ha estat molt complicada per a Víctor Palmero. Per desgràcia, aquest ha hagut d'acomiadar-se de la sèrie que li va donar tot.

«No sé què passarà en un futur, però la temporada que es grava ja no hi seré. Em fa mal perquè Alba Recio és una part molt bonica de la meva vida i li tinc molt afecte, però crec que ja no som necessaris. Sent actors ens ve de gust fer altres coses, evolucionar», ha dit emocionat.