Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau tenen motius per enfadar-se amb un dels seus pares

Nacho Palau no amaga que han patit un menyspreu

Nacho Palau és conscient que els seus fills estan realment contrariats després del que han pogut conèixer sobre el biopic d'un dels pares, Miguel Bosé. Una sèrie de gran factura que es va presentar el passat mes de novembre a escala mundial.

I és que aquest, que es va esplaiar com mai per explicar els secrets de la seva llarga vida, no va mostrar ni a l'Ivo i al Telmo. Estem parlant dels fills biològics del seu ex, Nacho Palau, i que viuen amb l'escultor valencià a Xelva.

La veritat és que Miguel tenia molta il·lusió a realitzar aquest tipus de biopic sobre la seva vida. Però aquesta decisió, més aviat premeditada, ha fet que dos dels seus quatre fills estiguin enfadats després del menyspreu del fill de Lucía Bosé.

Nacho Palau, preocupat per com s'ho han pres els seus fills

Això sí, el cantant espanyol no va tenir problema a mostrar Tadeo i Diego, els seus fills biològics que viuen amb ell a Ciutat de Mèxic.

Cal ressenyar que aquesta sèrie, segons ha publicat El Español en les últimes setmanes, finalitza amb els personatges de Bosé i Nacho Palau. Tots dos acaben presentant els seus quatre fills a Lucía Bosé, la mare del cantant.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
Nacho Palau i Miguel Bosé tenen quatre fills, encara que dos han estat ignorats pel cantant | Telecinco - Instagram

Així ho revela la veu en off del biopic esmentat, que ja va ser presentat fa uns mesos al país on resideix Bosé.

La desatenció cap als fills biològics de Nacho Palau

«Amb Diego i Tadeo he format la meva pròpia família. La Tata (la seva mare), ja no és aquí per educar-los ni el torero (el seu pare, Luis Miguel Dominguín), per malcriar-los. Em correspon a mi aquesta tasca i aquesta serà la meva prioritat la resta de la meva vida».

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Nacho Palau i el seu ex ja fa anys que mantenen una guerra | Europa Press

De moment, encara no se sap si en temporades successives, cosa que encara s'ha de confirmar, els seus altres dos fills seran protagonistes, per fi. Una sèrie que ha generat una gran expectació d'Espanya, tot i que encara no es coneix la data de l'estrena.

Aquesta sèrie, que està produïda per Paramount+ i protagonitzada per José Pastor i Iván Sánchez, parla de la paternitat de l'artista i els intents per canviar la gestió del cantant.

Nacho Palau sap que el seu ex estarà allà si passa el pitjor

Més enllà de la sèrie, el cert és que la relació entre Nacho Palau i el seu ex cada cop és més propera. I sobretot, han acostat postures per un tema espinós. I és que des de l'estiu passat es va conèixer que l'escultor valencià havia tingut un càncer, cosa que ha preocupat el fill de Lucía Bosé.

Foto de Miguel Bosé.
Miguel Bosé juga un paper important en la recuperació de la seva exparella | GTRES

Era el mateix Nacho Palau el que afirmava, sense reticències, que si en algun moment la seva malaltia es complica i acaba de la pitjor manera possible, Miguel Bosé hi seria. Ho farà per tenir cura dels fills. Així ho revelava a la revista Diez Minutos fa unes setmanes.

Palau era sincer en explicar que «he tingut les meves converses amb Miguel. I sé que si a mi em passés alguna cosa, ell estaria allà (...) M'ha transmès la seva gran preocupació i m'ha dit que estarà allà pel que faci falta».

Això sí, els seus problemes als jutjats són un altre tema. I el conflicte per la filiació dels nens no ha acabat ni de bon tros. «Una cosa no té a veure amb l'altra», aclaria Nacho Palau .

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp