Foto de Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau no s'ho poden creure: passarà molt aviat

Nacho Palau reapareix a Telecinco després d'anunciar la seva terrible malaltia

Nacho Palau continua ingressat a l'hospital Clínic de València després de veure's afectat notablement per les primeres sessions de quimioteràpia que està rebent. Són unes sessions vitals per començar a curar-se del càncer de pulmó que li van diagnosticar fa tot just uns dies.

Nacho Palau va ser un dels concursants de Supervivientes més destacats de la passada edició. Sens dubte, el pas de l'ex de Miguel Bosé per Cayos Cochinos va marcar els fans del reality.

Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau, durant el seu pas per 'Supervivientes' | Mediaset

El que no s'esperava gens l'escultor valencià era que al tram final del format estrella de Telecinco, aquest començaria a trobar-se malament. Notava que la seva cara s'inflava cada cop més sense motiu aparent.

Nacho Palau ha pres una decisió i decideix tornar

Aquesta situació va fer saltar les alarmes a l'entorn de Palau i després de tornar del reality, que va acabar en una meritòria tercera posició, va passar diferents proves mèdiques. La veritat és que els metges que el van veure no acabaven de saber què li passava realment fins que, malauradament, va arribar el pitjor diagnòstic possible.

Van ser molts dies de silenci en què poc se sabia de Palau, més enllà que podia patir una al·lèrgia provocada per la seva participació a Supervivientes.

Fotomuntatge de Nacho Palau amb la cara inflada
Nacho Palau va tornar amb la cara molt inflada d'Hondures | Telecinco

Però, res més lluny de la realitat, ja que fa poc més d'una setmana, Palau anunciava a les xarxes socials que patia un càncer. Així, aquest havia de rebre un tractament immediat i ho feia públic amb aquestes paraules.

«Puc confirmar després de moltes proves mèdiques que estic passant un càncer pulmonar». D'aquesta manera s'expressava el protagonista del dia cap al 25 d'agost al seu compte d'Instagram.

L'escultor valencià, flamant convidat de Déjate Querer

La veritat és que des que va anunciar la notícia, el seu xicot Cristian Villela ha estat un dels suports més importants de l'escultor. Aquest sap que el procés no serà fàcil, però és positiu a l'hora d'afrontar aquesta malaltia tan terrible com és el càncer.

Fotomuntatge de Nacho Palau i Cristian Villela
Nacho Palau i la seva parella, Cristian Villela, inesperats convidats a 'Déjate Querer' | CatalunyaDiari

A més, el valencià té un altre familiar malalt de càncer des de fa mesos: la seva mare, Lola Medina. Per això, sap que haurà de ser fort perquè tota aquesta situació no afecti els seus fills més del que li agradaria.

Durant les últimes hores, ha sortit a la llum que Nacho Palau serà un dels entrevistats a la pròxima entrega de Déjate Querer, que s'emetrà demà dissabte a les 22.00. Aquesta notícia ha causat cert impacte en els seus seguidors, i sobretot en els seus haters, que no entenen com es presta a fer una entrevista en el seu estat.

Aclareixen quan va ser gravat el programa després de les crítiques rebudes

Fa uns dies, el vèiem a la portada d'una coneguda revista del cor en cadira de rodes, la qual empenyia el seu xicot, Cristian.

El cas és que aquesta reaparició de Palau a la televisió ha estat finalment aclarida. Segons sembla, el programa que s'emetrà d'aquí a unes hores va ser enregistrat prèviament, abans que l'escultor conegués el diagnòstic de la malaltia que patia.

Nacho Palau
Nacho Palau ha d'explicar moltes coses en aquest programa de Toñi Moreno | EUROPA PRESS

Aquest enregistrament de Déjate Querer de Palau amb el seu xicot Cristian Villela va tenir lloc pocs dies després que l'exsupervivent tornés a Espanya. Aleshores, encara no sabia que estava malalt de càncer.

▶️ Vídeo del dia

El programa es va dur a terme uns dies en què la incògnita era total sobre la malaltia que patia el valencià. A veure quines revelacions escoltem de part de l'ex de Miguel Bosé en una entrevista que ha causat una gran expectació des que Telecinco anunciava el seu flamant convidat.