Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Els fills de Nacho Palau s'assabenten de la pitjor manera de la mentida del seu pare

Nacho Palau ha vist sortir a la llum l'engany que el deixa en evidència

Nacho Palau es troba en aquests moments sotmetent-se a un tractament contra el càncer de pulmó que li ha estat diagnosticat. Aquesta malaltia ara el té allunyat dels mitjans, tot i que aquest cap de setmana hem pogut tornar a veure'l. Déjate Querer ha emès l'entrevista que li va fer abans que donés a conèixer la seva malaltia i s'hi ha revelat un secret.

Els fills de l'escultor i els espectadors han descobert que abans d'entrar a Supervivientes va fer un pacte amb el seu xicot, Cristian Villela. Consistia bàsicament a amagar la seva relació a tot el públic. Tot i això, el concursant no ho va complir.

Nacho Palau i la seva parella revelen la mentida que van acordar

L'ex de Miguel Bosé, tan aviat com va tornar a Espanya després de participar a l'esmentat reality, va anar al programa de Toñi Moreno. Ho va fer per parlar del seu pas per Hondures i també per retrobar-se amb la seva parella. Aquesta intervenció televisiva s'ha emès aquest cap de setmana.

El retrobament entre Palau i la parella ha estat especialment emotiu. Ha provocat que tots dos reconeguessin els seus sentiments i que Nacho no pogués evitar proclamar el seu amor als quatre vents. Ha dit: «Cada dia t'he trobat a faltar».

«Han estat dos anys molt complicats al meu costat perquè no t'ho he posat fàcil. I ara me n'he pogut anar tranquil perquè tu eres aquí».

En aquesta ostentació de sinceritat, s'ha revelat que Palau, en certa manera, va acordar amb el seu xicot 'mentir' a l'audiència de Supervivientes. Cristian ha explicat el pacte a què van arribar abans que entrés al reality: «La idea era que entrés solter i sortís solter. Ho vam acordar així per protegir-me i pel tema dels nens, perquè no hi hagués premsa».

Tot seguit, ha explicat com la seva parella va trencar el pacte previ al programa. Ha manifestat: «Jo em menjava un entrepà de carn mentre veia la prova del pont de les emocions. I quan va sortir la paraula amor vaig pensar que parlaria del nostre gos, dels seus fills... tenia deu opcions abans del meu nom».

«De sobte, faig un mos a l'entrepà i diu el meu nom, vaig començar a tossir i no vaig sentir res del que va dir. Només veia que plorava, però com que estava intentant no ofegar-me, no sentia res. Després ho vaig veure a les xarxes socials i no ho podia creure».

«Va ser una gran declaració d'amor davant de tota Espanya i va ser meravellós. Ell va ser molt valent».

Foto de Cristian Villela, parella de Nacho Palau
El xicot de Nacho Palau, Cristian Villela, ho ha explicat tot sobre el que van intentar amagar | Europa Press

A això ha afegit: «No ho hem mantingut en secret perquè tothom al poble sabia de la nostra relació. Em veien portar els nens a escola o fer la compra, però tothom ha callat perquè era la nostra intimitat. I aquest gest el valoro i agraeixo un munt».

Nacho Palau no tenia estratègia

L'exconcursant ha estat titllat d'estrateg per haver intentat ocultar la seva relació sentimental. No obstant això, Villela ho ha negat del tot. Ho ha fet afirmant: «Molta gent va dir que havia estat una estratègia parlar de mi al concurs. Però això no podria estar més lluny de la realitat».

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau ha explicat per què finalment ha parlat de la seva parella i del que sent per ell | Instagram @nachopalau

És més, Nacho ha explicat per què en un moment determinat va decidir no seguir amb l'acordat amb la seva parella. Les seves paraules han estat aquestes: «Em va sortir perquè en trepitjar l'esglaó de l'amor al pont tenia clar que el meu amor és ell. Potser amb la història amb Miguel vaig pensar que no volia passar una altra vegada pel mateix».

▶️ Vídeo del dia

«El trobava a faltar tant que em vaig posar a parlar de Cristian. Em vaig treure un pes de sobre, però vaig caure en adonar-me del que estava provocant».