Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó arriba al seu límit i decideix cancel·lar la boda abans de temps

Iñigo Onieva, protagonista d'un nou escàndol

La relació de Tamara Falcó i d'Iñigo Onieva continua estant al punt de mira. Sobretot perquè quan semblava que tot anava perfectament fins al punt que fins i tot planejaven casar-se, novament, l'empresari ha tornat a fer de les seves.

En aquesta ocasió, a Onieva se l'hauria enxampat de festa pels Estats Units assegurant que està solter, cosa que ha fet saltar totes les alarmes. Això, mentre Tamara prefereix mantenir-se discreta i no complicar més les coses, amagant-se en respostes vagues.

Primer pla de Tamara Falcó
Tamara Falcó, preocupada pel que fa Iñigo Onieva quan ella no hi és | GTRES

De fet, quan Pablo Motos li treia el tema al programa, ella es mostrava força incòmoda, volent canviar de tema com més aviat millor.

«A veure…No m'ho han demanat encara. Jo no li ho he demanat, i això no passarà», reconeixia. «Em fa il·lusió que m'ho demani, jo soc clàssica».

«Si jo em compro unes aletes és que vull nedar, i si miro vestits de núvia és que em vull casar», opinaven els seus companys sobre els recents rumors.

Captura de Tamara Falcó i Íñigo Onieva ballant al casament d'uns amics.
Captura de Tamara Falcó i del seu xicot, Iñigo Onieva, ballant al casament d'uns amics | Instagram (@tamara_falco)

Així, la 'marquesita de Griñón' prefereix continuar restant-li importància. «No, és que m'interessava veure'ls, perquè són bonics i grans», feia broma.

També és cert que Iñigo no s'ha tallat mai a l'hora de sortir de festa, però això no ha afectat la seva relació. Tamara no ha fet mai cas a les especulacions i ha seguit endavant amb la relació. Això, malgrat l'alarmant nombre de noies amb què s'ha arribat a enxampar l'empresari i que posen en dubte la seva fidelitat.

Tamara Falcó descobreix el que Iñigo Onieva ha estat fent a la seva esquena

Molts opinen que la parella no ha trencat, sinó que simplement Onieva ha recorregut a la sortida fàcil per tenir via lliure i per poder lligar amb altres noies. Altres creuen que ho ha fet per protegir el seu anonimat, «Cosa que no té gaire sentit, ja que és als Estats Units, on gairebé ningú el coneix».

El que és evident és que Tamara ha proclamat als quatre vents l'amor que sent pel seu xicot, de qui està profundament enamorada.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
Tamara Falcó i la seva parella podrien casar-se molt aviat | Instagram (@tamara_falco)

«Jo vaig demanar que m'arribés el de debò. No ha estat una coincidència que arribés Iñigo, havia de ser ell», revelava sobre el seu desig de trobar una parella decent i formal.

Al seu documental, la parella deixava entreveure la manera com havien decidit portar la seva relació. «Amb Tamara hi ha molts pactes. Tot són pactes», deia Iñigo.

«Una relació són pactes continus. Un 'tikitaka'. Una negociació contínua. Jo dono, tu dones, tu cedeixes, jo cedeixo», explicava sobre això.

Imatge de Tamara Falcó posant amb els seus familiars.
Tamara Falcó posant amb els seus familiars en el seu 40è aniversari. | GTRES

A més, detallava el secret amb què pretenen fer la seva relació més duradora, ni més ni menys que cedint de tant en tant als gustos de l'altre.

«Per ella és molt important la religió i l'església. Jo l'acompanyo a l'església els diumenges, perquè per a ella és molt important, i ella m'acompanya els divendres a la discoteca».

«Però no m'acompanya mai, només una o dues vegades. Jo ja he anat vuit vegades a l'església i sempre m'adormo», assegurava l'empresari.

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó i Íñigo Onieva semblen molt feliços junts | GTRES

Tot i que a Tamara en un primer moment no li feia gaire gràcia la imatge i fama de faldiller que tenia Iñigo, ella mateixa reconeix que ha estat tota una sorpresa.

«Iñigo ha estat tota una sorpresa. Si fa tres anys m'arriben a dir que estaria amb ell, hauria dit que ni en un milió d'anys, perquè és totalment diferent de mi», afirmava.

 

«El que tu et gastes en roba, jo m'ho gasto en Djs», afegia el seu xicot a manera de broma. «Ens barallem molt, tenim moltes esbroncades, però dins de tot això sortim reforçats perquè hi ha molt d'amor».

▶️ Vídeo del dia