Marta Riesco

El folre polar d'Amazon que es posaria Marta Riesco: disponible en 30 colors

Aquesta peça d'Amazon es ven molt bé

La pluja, les baixes temperatures i el fred han estat els protagonistes d'aquests últims mesos. Aquesta temporada tardor-hivern estem notant el descens de les temperatures, raó per la qual haurem d'afegir als nostres armaris alguna peça calenta.

Amazon ha sumat a la seva col·lecció d'articles un folre polar de dona que té dues butxaques i, des de fa uns quants mesos, ja s'ha convertit en el supervendes de l'empresa. Aquesta peça està feta de polièster i supera les 30.000 valoracions.

Resulta una opció més que recomanada que ha aconseguit obtenir una nota mitjana excel·lent. Encara que a simple vista et pugui semblar un article simple o poc vistós, segurament moltes 'influencers' o famoses com Marta Riesco se la posarien per estar calentetes.

El substitut de tot abric

Imatge del folre polar supervendes d'Amazon
Foto de dos models amb el folre polar supervendes d'Amazon | AMAZON
 

Amazon sap que la pluja i el fred ens acompanya des de fa uns mesos. Per això, l'empresa ha apostat per una peça de roba que es convertirà en el teu millor aliat per a aquesta època de fred. Parlem d'un folre polar, una peça de roba que substitueix els abrics i les plomes.

Moltes vegades, un folre polar com aquest que us portem d'Amazon aconsegueix ser una de les peces més útils. I és que, encara que no sigui la vestimenta més vistosa del fons de l'armari, podrem aconseguir un 'outfit' molt ideal amb ell.

Si tens pensat sortir a fer una passejada per la ciutat o pel camp, aquesta serà una peça que et resultarà de gran ajuda. No passaràs fred i, a més, és força còmoda per passar-te el dia fora de casa.

Amazon aconsegueix superar les 30.000 opinions

Aquest substitut de les plomes ja s'ha posicionat en una de les peces més venudes de la seva categoria. El millor de tot és que sembla que tots els clients que han volgut afegir-ne un al seu armari estan més que satisfets. Aquesta peça ha superat les 30.000 opinions i cal esmentar que no és habitual que puguem veure'n tantes.

Aquest folre polar presenta una nota força alta. Estem parlant d'un 4,4 de puntuació sobre les 5 estrelles que hi ha. Concretament, vuit de cada deu usuaris li donen una qualificació que supera les 4 estrelles, cosa que no sol ser gaire comuna.

Amazon ha aconseguit obtenir comentaris molt positius sobre això com aquest: «Dessuadora de bona qualitat, suau i abriga. No s'ha deformat ni fet malbé després de rentar-la».

El fitxatge d'Amazon

L'empresa ha apostat per aquest folre polar que té un tall baix i estel, un truc amb què aconseguirem afavorir la nostra silueta. Entre les seves qualitats destaca la cremallera, que recorre la peça de dalt a baix. A més, la peça inclou un coll elevat que substitueix la caputxa habitual.

Imatge del folre polar supervendes d'Amazon
El polar d'Amazon està tenint un gran èxit | AMAZON

Aquest fitxatge d´Amazon serveix per contrarestar el vent i protegir-nos del fred d´aquesta època. Gràcies a les seves butxaques de disseny vertical, podrem portar amb nosaltres algun objecte sense necessitat de portar una bossa per fer-ho.

Amazon no s'ha oblidat de cap detall i aquest incorpora una tela suau, que encara que no és gaire gruixuda, et permet conservar la calor. Això sense oblidar-nos que és de polièster i més resistent que el cotó. Una compradora ha afegit un comentari respecte a la textura de la peça: «La textura és una mica més fina del que s'esperava, tot i que agradable a temperatures mitjanes».

Quant val?

El nou folre d'Amazon el podem trobar a la plataforma online des d'un preu força accessible: 16 €. El tenim disponibles en talles grans i compta amb un gran ventall de colors llisos o per contra, estampats.

Imatge del folre polar supervendes d'Amazon
Foto d'una model amb el folre polar supervendes d'Amazon | AMAZON

Podràs observar estampats amb dissenys de camuflatges o altres una mica més clàssics com els mítics quadrats que acostumem a veure.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp