Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató

Isabel Rábago, a punt de ser milionària gràcies al 'Gordo' de Nadal

Isabel Rábago ha estat a punt de fer-se milionària

Isabel Rábago s'ha guanyat a pols ser una de les periodistes més importants de la premsa del cor: té un gran talent. No només maneja la millor informació, sinó també genera espectacle millor que ningú i és molt activa a les xarxes socials. Aquest últim espai va ser fonamental per explicar què li estava passant: gairebé li toca 'El Gordo' de Nadal.

Isabel Rábago va tenir un problema que li va impedir cobrar el dècim premiat: li faltava un número, un sol número per ser rica. Va estar a punt de fer-se milionària gràcies a aquesta popular tradició, però a l'últim moment es va adonar que havia estat un error. Va arribar a pensar que tenia la butlleta correcta, però, quan la va revisar bé, va descobrir la crua realitat.

Isabel va narrar el succés amb un gran entusiasme, va assegurar que estava tan contenta que semblava que no hi havia hagut cap error. Aquesta il·lusió va traspassar la pantalla i actualment els seus seguidors continuen aplaudint el gest tan bonic que va tenir. De seguida va compartir el que estava passant, cosa que demostra que té una connexió força especial amb els seus fans.

Isabel està travessant un dels millors moments de la seva carrera, però fins a arribar a aquest punt ho ha passat molt malament. Va prendre partit per Rociíto a la seva batalla contra Antonio David Flores i aquest gest li va passar factura: va rebre seriosos atacs. Els espectadors s'han adonat que simplement donava informació, per això la situació actual és menys tensa.

Isabel Rábago
Isabel Rábago és una figura essencial de Telecinco. | MEDIASET

Rábago és una gran periodista i d'aquí a una mica serà una bona advocada, perquè s'està formant com a tal. L'any passat estava estudiant quan van cantar 'El Gordo' de Nadal i per un moment va pensar que li havia tocat. Ella mateixa va narrar el succés al seu Instagram i les xarxes es van omplir de comentaris aplaudint el seu esperit nadalenc.

Isabel Rábago va conquistar els seus éssers estimats

Isabel es va guanyar el suport de tots quan va revelar el que havia passat, el millor és que va comptar tot amb un enorme somriure. Gairebé es fa rica i d'un moment a l'altre va descobrir que havia estat un breu miratge, però era igual de feliç. Per detalls com aquest ha esdevingut una col·laboradora de primer nivell: és empàtica i té sentit de l'humor.

«Estava estudiant quan ha sortit el premi i ha sortit el 72897, atents perquè jo en tinc el 74897», va relatar amb un somriure. Alguns usuaris de Twitter han recordat aquest moment perquè s'acosta el premi del 2022, potser aquest any tingui més sort. Tanmateix, en el passat va poder treure uns quants diners arran de la seva mala fortuna.

«És més complicat tenir aquest dècim que el bo. Això és el més a prop que n'estaré, crec que em toquen 20 euros i jo tan feliç, com si m'hagués tocat». Es tornava a equivocar, ja que realment va guanyar 120 € lliures d'impostos, un bon pessic per celebrar les festes.

Isabel Rábago ha guanyat molt de pes a Telecinco

Isabel ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies: és una estrella de Telecinco i el públic ho sap. És cert que també té detractors, però amb molts menys si els comparem amb els fans. S'ha esforçat molt per arribar al cim i ara es mereix gaudir-ne.

Rábago té un còmode estil de vida, malgrat que la Loteria no la va fer rica. Per sort, té una bona feina i pot gaudir de certs capritxos. Comparteix el seu temps amb Carlos, el seu marit i l'home que l'ajuda a complir els seus somnis.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp