Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

La foto d'Anabel Pantoja que demostra que la seva vida ha fet un altre gir inesperat

Anabel s'ha desplaçat a la seva terra per acompanyar un ésser estimat en un dur moment

Anabel Pantoja sempre ha declarat ser una persona molt familiar. Quan els seus compromisos s'ho permeten, tracta de reunir-se amb els seus. És el que ha fet les últimes hores desplaçant-se fins a Sevilla per donar suport al seu pare.

Bernardo es troba ingressat en un hospital de la ciutat andalusa. Al llarg d'aquesta setmana han plogut les crítiques a la neboda de la cantant per «descuidar» el seu progenitor. Entenien que en un moment tan crític per a ell devia estar al seu costat.

Durant aquests dies es va poder veure Anabel al seu lloc de treball a Telecinco. Va acudir a Sálvame com si no passés res. Va assegurar que havia optat per quedar-se a Madrid per qüestions laborals.

Assenyala que gràcies a la seva feina aconsegueix que al seu pare no li falti res. És prou conegut per tots que ell porta arrossegant problemes de salut des de fa temps. Quan les seves obligacions professionals li ho van permetre no va dubtar a fer les maletes i va marxar al sud.

Perquè en quedés constància, va compartir amb els seus seguidors una imatge molt tendra al centre hospitalari. Apareixia agafant de la mà Bernardo, acompanyant-ho amb el text: «Ja és aquí la teva princesa».

Història d'instagram d'Anabel Pantoja
Anabel Pantoja va compartir una imatge a Instagram acariciant el seu pare | Catalunya Diari

Podria considerar-se un gest afectuós per part de la cosina de Kiko. No obstant això, alguns hi aprecien una possibilitat de callar boques, especialment els que la van criticar tant. Li van retreure més d'una vegada que no l'acompanyés en aquests instants tan delicats.

A més de visitar el seu pare, els viatges a Sevilla també us ajuden a recarregar piles. Es retroba amb algunes de les persones més importants de la seva vida i, a més, aprofita per descansar.

Queda per conèixer si Anabel Pantoja té previst revelar detalls de la trobada. Si ho fa, possiblement sigui al seu programa, on ha anat comptant totes les seves penúries personals. Entre elles la ruptura amb el seu marit o els problemes de salut del seu progenitor.

També ha hagut de donar explicacions sobre algunes informacions que han destapat sobre el germà d'Isabel. En concret, sobre l'aparició d'un possible fill secret. A la col·laboradora li han posat a l'espai un àudio on es pot sentir el seu pare parlant sobre el tema.

«Dona'm els diners i parlem clar sobre el meu fill secret», assegura a l'enregistrament. D'aquesta manera estaria confirmant que la influencer tindria un germà i tres nous nebots, que possiblement no conegui.

No dubtava a aportar més informació al seu interlocutor. Desvelava que es diria Luis i que no es tractaria de res de nou. «No he amagat mai que tinc un fill secret», va dir.

Admetia que tenia «molt bona relació amb ell des de fa 20 anys». Davant d'aquesta afirmació, la seva filla es va veure sorpresa al plató de Sálvame.

Anabel Pantoja no vol saber res de l'assumpte

Anabel Pantoja es va mostrar molt molesta amb el tractament de la notícia. Explicava que «el meu pare ara mateix no està bé. Perquè s'hagi fet una punyetera entrevista no és el president del Govern».

Se la va veure molt incòmoda abordant aquesta qüestió familiar, així que va optar per sortir de l'estudi. Se'l va poder veure molt alterada, arribant a dir que no tornaria a trepitjar més aquest plató. No estava d'acord amb les formes i el comportament que tenien amb els seus.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Anabel Pantoja, pendent de Bernardo Pantoja | CatalunyaDiari

Entenia que li rescatessin el tema, «però no he vingut aquí per passar fatigues. Que és el meu pare, sigui com sigui!», defensava. Amb els minuts es va anar calmant la situació.

Anabel Pantoja tornava al seu seient i va intentar que passés el temps. Sap que tard o d'hora haurà de donar explicacions sobre l'aparició d'aquest germà secret.