Rocío Flores en un plató de Telecinco

La foto que més mal fa a l'aniversari de Rocío Flores

La filla de Rocío Carrasco ha celebrat un altre aniversari sense la seva mare

El dia d'ahir va ser un dels més especials per a Rocío Flores, ja que va celebrar, al costat dels seus éssers més estimats, el seu aniversari. La jove ha pogut estar al costat del seu pare, els seus germans i el seu xicot.

Nascuda l'any 1996, Rocío Flores és una de les celebritats més buscades del moment per tota la polèmica que envolta a la seva mare Rocío Carrasco. La primera dona d'Antonio David Flores fa més de 8 anys que no sap res dels seus fills. Rocío Flores s'ha cansat de repetir que li agradaria reprendre el contacte amb la seva mare. Va ser a 'Supervivientes' on la filla de l'ex-Guàrdia Civil va comentar que trobava a faltar a la seva mare. Amb aquestes paraules, molts van pensar que la relació entre mare i filla podria ser diferent, però no ha estat així.

La tristesa de Rocío Flores el dia del seu aniversari

Rocío Carrasco segueix sense voler saber res dels seus fills. Molts han comentat que el que ella vol és que la seva filla li demani disculpes públicament, però com que això no ha passat, Rocío Flores ha celebrat el seu aniversari sense la seva mare. 

A les xarxes socials de la jove s'ha vist com Rocío ha gaudit del seu aniversari. Tanmateix, l'absència de la seva mare ha provocat que molts mitjans i usuaris de les xarxes socials facin pública una fotografia del naixement de la jove; una fotografia que li ha fet molt mal pels records que li desperten. A la imatge apareix la nounada Rocío Flores amb la seva mare i el seu pare de fons. Després de la defunció de la seva àvia tot va canviar; la jove ja no podrà repetir mai aquesta imatge amb la seva mare, ja que no vol acostar-se a la seva filla.

Imatge de Rocío Carrasco amb la seva filla en braços
Rocío Flores s'emociona amb aquesta imatge de la seva mare amb ella en braços | GTRES

Amb vint-i-quatre anys Rocío Flores ja és una persona totalment independent. Viu amb el seu xicot Manuel Bedmar. Tant ella com el seu pare s'han mostrat molt units en tot aquest temps. L'absència de Carrasco ha fortificat la relació entre pare i filla.