Isabel Gemio torna a escena i parla de l'estat del seu fill malalt

La periodista ha concedit una entrevista on parla dels seus nous projectes i de com ha viscut el confinament

Isabel Gemio en un acte promocional amb una jaqueta vermella
Isabel Gemio es converteix en youtuber i parla de la salut del seu fill | GTRES

Isabel Gemio fa anys que no apareix a la televisió. La periodista ha decidit fer un gir de 180 graus a la seva vida professional i endinsar-se en el món de les xarxes socials. Isabel ha concedit una entrevista per a 'LOC' on explica com porta aquesta nova faceta laboral i com està vivint la pandèmia amb el seu fill Gustavo, que va néixer amb una distròfia muscular.

Isabel Gemio es converteix en youtuber

Durant aquests mesos de confinament, Isabel Gemio ha mantingut el contacte amb els seus seguidors a través de Youtube, mitjançant el seu nou canal Next TV, on ha descobert un nou món d'oportunitats. «Estic molt il·lusionada amb les xarxes. És un món desconegut per a mi, però que em permet fer el que a mi m'agrada» explicava la periodista durant l'entrevista. Aquesta nova aventura professional li permet treballar des de casa i poder ocupar-se dels seus fills, especialment de Gustavo, malalt des de fa anys.

A més de ser youtuber, Isabel Gemio també treballa amb il·lusió en la seva Fundació per a la investigació de Malalties Neuromusculars, Distròfies Musculars i altres Malalties Rares. És per això que és molt important que hi hagi documentals on es parli sobre el paper que realitzen algunes ONG, com per exemple el film 'Cartas Mojadas' on es ressalta el treball de l'ONG 'Open Arms'. «Aquests documentals són necessaris perquè la gent vegi el que passa. Sembla que a Europa mirem una miqueta cap a l'altre costat amb tot el que està passant al Mediterrani. És terrible. És la vergonya del segle XXI» opina Isabel Gemio.

Isabel Gemio costat del seu fill, Gustavo Manrique, en la premier de l'documental 'Joves Invisibles'. Madrid, 25 de juny de2019
Isabel Gemio i el seu fill Gustavo Manrique | Espanya Diari

Durant l'entrevista la periodista i presentadora també va explicar com ha viscut aquests mesos de confinament, que encara el manté pel bé del seu fill. «Nosaltres seguim sense sortir, sense vida social. Perquè mentre no hi hagi una vacuna, no volem arriscar-nos» assegurava. Tota la família ha procurat extremar al màxim les precaucions, encara que això suposi seguir un estricte confinament.

Gràcies al fet que Isabel Gemio ja portava una vida apartada dels mitjans i de l'atrafegada vida social abans de la pandèmia, la periodista assegura que psicològicament, el confinament no ha suposat un problema per a ella. «Jo portava una vida ja bastant retirada, llavors ho noto menys. Però tots hem perdut coses: llibertat, la possibilitat de veure a éssers estimats, etc. Per descomptat que el món ha canviat per a tots».

Sens dubte el que més destaca Isabel de treballar des de casa, és poder estar més temps pendent de Gustavo. «No té preu. La vida d'abans, la veritat, de treballar tant, ja no crec que la faci. Ja he treballat molt. Ara toca gaudir una mica més de la vida» sentenciava la periodista.


Comentaris

envia el comentari