IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aitor Gutiérrez, el fill de 'Guti', compleix la majoria d'edat i aquesta és la seva cara

La seva mare, Arancha de Benito, ha compartit a les xarxes una foto on es veu la nova imatge del jove

Els 18 anys són un dels moments més esperats i un dels canvis més importants en la vida d'un jove, tal com ha viscut aquest dilluns 20 de gener Aitor, un dels fills de José Maria Gutiérrez 'Guti'. Aitor Gutiérrez, el benjamí del futbolista i la presentadora Arancha de Benito, ha assolit la majoria d'edat i ha celebrat una festa acompanyat de les persones més estimades.

Guti i Arancha de Benito va ser una de les parelles més mediàtiques de la dècada passada, però el 2009 van trencar la seva relació i es van divorciar. Aitor és el fill petit de la parella i té una germana de 19 anys, Zayra, que està molt unida a la seva mare. Durant els deu anys que fa que estan separats, tant Guti com De Benito han protagonitzat diferents polèmiques per la mala relació entre els dos i l'atenció que Guti dedica als seus fills.

 

La presentadora ha compartit una foto amb el seu fill petit i un emotiu missatge

Ara, que el petit de la família ja ha creuat la majoria d'edat, Arancha de Benito ha aprofitat per compartir una foto amb ell a les xarxes socials. A la imatge, que es va fer durant la festa d'aniversari del jove, es veu un Aitor quasi adult, vestit amb americana i corbata i amb una gran semblança tant a la seva mare com al seu pare. Arancha de Benito ha acompanyat la imatge dient al seu fill «vull que sàpigues que em tens aquí, que sempre em tindràs, quan em necessitis estaré disposada a escoltar-te, que comptis amb mi».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayer cumplías tu mayoría de edad, tus ansiados 18!! No me he dado cuenta del paso del tiempo, que rapidez!! Te miro y veo a un proyecto de hombre, con sus ideas rebeldes, en plena aborrescecia y evolucionando con la vida felizmente. Me pareces tan bonito,tan perfecto, tan inocente. Crees saber casi todo, pero te tropezarás muchas veces y te levantarás habiendo aprendido algo positivo. Era más fácil cuando te llevaba a pasear al parque , te dejaba jugando en la arena , te observaba mientras dabas patadas a el balón... y yo te observaba desde mi banco sentada sin quitarte la vista de encima ... Pero eso ya pasó , ahora eres casi un hombre y tengo más miedo que cuando eras un peque, porque ya no te llevo de la mano, ni en brazos, ahora tienes que levantar el vuelo ,encontrar tu sitio, tu camino. Quiero que sepas que me tienes aquí, que siempre me tendrás, cuando me necesites estaré dispuesta a escucharte, que cuentes conmigo, te ayudaré en lo que pueda y queriéndote más que a mi propia vida. FELICES 18 #amorinfinito #mayoriadeedad #eltiempovuela

Una publicación compartida de ARANTXA DE BENITO (@arandbenito) el

A la dedicatòria que la mare li ha escrit a Aitor, explica les seves preocupacions i assegura que «tinc més por que quan eres petit, perquè ja no et duc de la mà, ni en braços, ara has d'aixecar el vol, trobar el teu lloc, el teu camí». La presentadora li dóna el seu suport incondicional i tot l'amor possible al seu fill desitjant-li uns magnífics 18 anys: «T'ajudaré en tot el que pugui i estimant-te més que a la meva pròpia vida. FELIÇOS 18».

Arancha de Benito recrimina a Guti la poca dedicació cap als seus fills

Encara que la parella, durant els últims anys, ha mantingut la discreció i s'ha allunyat una mica dels focus, Arancha de Benito ha fet algunes aparicions en mitjans de comunicació. L'última ocasió va ser al passat setembre a 'Sábado Deluxe' on carregava contra Romina Belluscio, la parella actual de 'Guti'. De Benito criticava la presumpta exclusió dels seus fills a la família de 'Guti' i Belluscio i recriminant al futbolista la poca dedicació als seus fills.

Arancha de Benito explicava que «m'he sentit molt sola durant l'educació dels seus fills». I encara que no coneixem el punt de vista de 'Guti' es pot veure que la seva última publicació a Instagram és una imatge amb Romina i el seu fill Enzo felicitant-lo pel seu setè aniversari, mentre que l'última foto del futbolista on apareix algun dels seus fills de la relació amb Arancha és del setembre del 2017. D'altra banda, al compte d'Instagram de Zayra no hi ha cap imatge amb 'Guti' durant els darrers quatre anys i, en canvi, n'hi ha moltes amb la seva mare.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari