IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lucía Rivera esclata a les xarxes per un comentari sobre la seva operació de pits

La model ha criticat les dones que creen bàndols segons la talla de sostenidors que tinguis

Les xarxes socials continuen revolucionades per la darrera polèmica que envolta Lucía Rivera, parella de Marc Márquez i filla de Cayetano Rivera i Blanca Romero. I és que fa pocs dies que la model va compartir una imatge a Instagram que va provocar que tothom comencés a qüestionar si s’havia operat o no els pits.

«La talla del sostenidor no ens diferencia»

La discussió ha anat més enllà i, entre molts usuaris que la defensaven argumentant «què més dona si s’ha operat», ha fet que la mateixa Lucía Rivera s’empipés, esclatant en llegir un comentari que la criticava perquè havia «canviat de bàndol» i després afegia: «Vaja, veig que hi ha dones que segueixen posant-se a la defensiva. La meva amiga i jo som del bàndol de les ‘planetes’, és tot», juntament amb la icona fent un petó.

Aquestes paraules no han agradat gens a Lucía Rivera que no ha dubtat a l’hora de dir la seva, responent-li: «No és posar-se a la defensiva o no, és que em fa bastant ràbia que diguis que entre dones hi ha bàndols i després anem totes de feministes, planes o no planes continuem sent dones», però no s’ha acabat aquí: «No ens diferencia una talla de sostenidors perquè l’important està al cervell...». I, per acabar, la model ha sentenciat: «Entre dones hem de donar-nos suport. Bàndols? Per a què?».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recovering

Una publicación compartida por LUCIA (@luciariveraromero) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari