IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El Govern assegura que el teletreball és «obligatori» en empreses públiques i privades a Catalunya

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

El curiós motiu del nom que ha escollit Toñi Moreno per la seva filla

La petita ha nascut el mateix dia que Lola Flores, de qui la presentadora és una gran admiradora

Toñi Moreno ja ha estat mare. Després de les diverses pors que va confessar que li creava la maternitat, i els canvis físics que l’ha comportat el seu embaràs, la petita Lola per fi ha arribat al món, tot i que uns dies abans de l'esperat.

La nena havia de néixer durant el mes de febrer, però sembla que el destí i la casualitat han volgut que arribés al món el 21 de gener, dia en que també va néixer la famosa Lola Flores. Toñi Moreno s’ha confessat una gran fan de l’artista, i casualment és aquesta la raó per la qual la seva nouvinguda té aquest nom.

Toñi Moreno, una gran fan de Lola Flores

La presentadora de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ ben segur que no pot creure el que el destí li tenia preparat.Va haver de retirar-se urgentment dels platós a causa de la complicació del seu embaràs i, tot i que Moreno va preocupar-se per l’estat de la seva filla encara no nascuda, el cert és que el nadó estava preparant-se per néixer el mateix dia que una de les ídoles de la seva mare.

L’andalusa ja va donar pistes de la seva inspiració a l'hora d'anomenar la seva filla Lola. Ella mateixa va ensenyar la futura habitació de la petita, on es podia llegir el lema més conegut de l’artista: «’Si me queréis, irse’». També mostrava una decoració molt folklòrica, així com el seu orgull en afirmar que la seva filla seria la més «flamenca».

Així, el destí ha volgut que la petita Lola arribés al món quan ho va fer l’artista que ha inspirat el seu nom. La filla de Toñi Moreno va arribar abans del previst, però amb un part natural i sense complicacions, pesant 4050 grams. S’espera que durant els pròxims dies diverses celebritats de Telecincos’apropin per donar la benvinguda a la petita i felicitar la presentadora per la seva primera experiència com a mare.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari