Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fidel Albiac

La foto de Fidel Albiac amb Anabel Dueñas que demostra la veritat

Fidel Albiac protagonitza la imatge que està circulant per xarxes socials

Fidel Albiac ha vist que els últims mesos s'ha insinuat a les xarxes socials i en alguns mitjans de comunicació que té més que una amistat amb Anabel Dueñas. Sí, amb l'exconcursant d'Operación Triunfo que ha protagonitzat el musical sobre 'La Jurado'. I ara, aquest rumor s'ha tornat a posar sobre la taula per un internauta afí al clan Flores amb una fotografia.

És una imatge on el marit de Rocío Carrasco i l'amiga d'aquesta sembla que han estat junts. Sí, sembla que han estat al mateix lloc amb diversos amics.

Fidel Albiac i la foto que usen per vincular-lo amb Anabel Dueñas

És cert que el gendre de 'La más grande' manté una relació d'amistat amb Anabel, com també la té Rocío. I és que aquest musical, a més d'altres projectes professionals, els ha portat a forjar un contacte estret.

Tot i això, els que volen fer mal a Carrasco públicament per així menyscabar el seu testimoni contra Antonio David han apostat per començar un rumor. En concret, han apostat per difondre, via xarxes socials, que hi pot haver alguna cosa més entre Albiac i Dueñas, cosa de què se n'ha fet ressò part de la premsa, que ha donat a conèixer que fins i tot l'andalusa podria estar vivint amb el matrimoni a casa seva.

Anabel Dueñas i Fidel Albiac
Fidel Albiac és testimoni dels rumors d'un idil·li amb Anabel Dueñas | Catalunya Diari

Fins i tot, ha començat a circular el rumor que Fidel i Carrasco se separaven, cosa que ella ha desmentit entre rialles en una de les gales de la seva docusèrie. Ho ha fet posant de manifest, entre altres coses, que no se separa perquè n'està enamoradíssima.

Malgrat tot, del suposat idil·li entre el sevillà i la cantant se segueix parlant i s'intenta avivar més l'assumpte. N'és una bona mostra la fotografia que ha compartit un internauta a Twitter, Luna azul. Amb la imatge ha pretès deixar caure que els dos assenyalats s'ho passen d'allò més bé junts.

Això ho insinua un defensor del clan Flores, perquè utilitza el hashtag #YoMeRebelo, que és el que fan servir els afins a la família. I per deixar de manifest allò que vol transmetre amb la imatge l'ha acompanyat del següent text: «Fidelisto, com diria MV, prenent-les de set en set, en companyia de la seva estimada Anabel Dueñas».

Fidel Albiac, protagonista de la controvèrsia

El marit de Rocío Carrasco ha vist la intenció que clarament ha tingut l'internauta que ha compartit aquesta foto. Ha volgut deixar caure que Fidel, que sembla que prendrà mesures legals contra totes les especulacions, ha estat amb la cantant i que ha begut.

Tot i això, la dona que es veu al fons no acaba de quedar clar que sigui Dueñas, i ell només té una cervesa a la mà. És més, Albiac i Dueñas, si és ella, ni tan sols estan junts, ja que el sevillà comparteix pla amb un altre home.

Primer pla de Fidel Albiac
Fidel Albiac veu com alguns tuiters el defensen davant la insinuació d'un usuari | GTRES

Precisament per la insinuació infundada i 'maliciosa' les xarxes s'han omplert de missatges en contra del citat usuari de Twitter. S'hi poden trobar comentaris com «I on és Anabel en aquesta foto? Quina cara dura tenen» i «Com fot que ell i Rocío siguin feliços mentre el teu ídol acabat demana bizums». En aquesta mateixa línia trobem: «De set en set? Les estaves comptant tu? Feu molta pena», «No doneu per a més» i «Quina bestiesa. Més ridículs no podeu ser».

Això sense oblidar altres comentaris que han estirat humor: «Oh no, Déu meu! Què fa? S'està prenent una cervesa. Capaç que sigui amb alcohol. Heu trucat a la policia? Què dius, que la del darrere és Anabel? Uau!».