Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja

Isa Pantoja i els diners que ha gastat a separar el seu fill d'Alberto Isla

Pantoja vol el millor per a la seva família

Isa Pantoja és una de les cares més amables de la seva família, sobretot des que Kiko Rivera ha perdut el seu poder mediàtic. Abans era del DJ qui triomfava davant dels reporters, però la situació ha canviat i Pantoja ha pres la davantera. Sempre respon de forma educada, fins i tot quan li pregunten per temes realment complicats.

Isa Pantoja sap que les seves intimitats costen molts diners i ha estat la primera a fer negoci, però hi ha una diferència molt clara: ella, al contrari del que sol fer el seu germà, n'assumeix les conseqüències i no té por del que pugui passar. Al seu moment va explicar que Alberto Isla havia tingut un comportament irregular i actualment segueix mantenint la seva postura.

Imatge d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja ha passat moments delicats | Telecinco

Isa ha perdonat i ha deixat clar que Alberto és un pare fantàstic, per això deixa que passi tant de temps amb el fill que tenen. El problema és que ella també és influencer, per això s'ha gastat un dineral en un viatge que els ha separat. Ha estat amb el nen a Tailàndia i a Abu Dhabi, un caprici que els ha costat 1.500 euros.

Isa ha explicat al seu xicot que han d'explicar la veritat a les xarxes, potser perquè el viatge seria una col·laboració pagada. «Pot sortir per uns 1.500 euros si fas el viatge a Abu Dhabi i també a Tailàndia, això és el preu base i després hi vas afegint». Asraf ho ha explicat tot perquè ell també treballa a les xarxes socials i sap que la transparència és fonamental.

Pantoja té clar que mai no permetrà que la relació que manté Alberto Isla amb el seu fill es trenqui, però és inevitable que els separi en certes situacions perquè ella ha de fer la seva vida i ja no té res pendent amb Isla. Viuen relativament a prop, així que el jove pot passar molt de temps amb el nen, tot i que estiguin separats.

Isa Pantoja va haver de demanar ajuda a la justícia

Isa ha triomfat a la petita pantalla, però ha travessat situacions molt dures fins a arribar al cim. Va tenir una sèrie de problemes legals amb el seu ex que van acabar en tragèdia i la justícia va haver de decidir qui tenia la raó. La col·laboradora es va quedar amb la custòdia del menor i, a partir d'aquell moment, es va convertir en una dona responsable.

Imatge d'Isa Pantoja i la seva exparella Alberto Isla durant un programa de Telecinco
Isa Pantoja va intentar que la relació amb Alberto Isla sortís bé | TELECINCO

Pantoja ha donat diverses oportunitats a Alberto, però només ho feia per un motiu: volia formar una família. Per ella era important que Albertito creixés amb un pare i amb una mare, encara que ara té una cosa semblant. El nen sap qui és el seu pare, però considera Asraf Beno com un més perquè el model sempre s'ha porta fenomenal amb ell.

La influencer està guanyant diners als mitjans, però té clars els seus objectius i ja s'està preparant per al pas següent. Vol abandonar la petita pantalla, ho farà en un termini màxim de dos anys, quan aprovi els estudis de dret. Just en aquesta data també es planteja quedar-se embarassada i tenir un altre nadó, vol ampliar la família.

Isa Pantoja ha lluitat fins al final

Isa ha demostrat amb escreix estar a l'altura de les circumstàncies, no hi ha ningú millor que ella a la televisió. És un personatge públic i parla de la vida privada, però també està capacitada per parlar d'altres temes. No hi ha ningú tan complet com ella, per això té tant d'èxit.

Pantoja ha gastat un dineral a anar a Tailàndia i ha separat Albertito del seu pare per un temps, però ha valgut la pena. Ha estat una bonica experiència i el seu xicot n'ha deixat constància a Instagram. «Dels llocs més màgics que he visitat», ha comentat Asraf.