Fotomuntatge entre Eduard Farelo i Bad Gyal

La foto d'infart de Bad Gyal, filla d'Eduard Farelo, que tots comenten: «Que rara»

La imatge ha causat molt impacte entre els seguidors

Ja fa anys que Bad Gyal, Alba Farelo, s'ha fet un lloc al món de la música. Cançons com Febre o Blin Blin l'han fet convertir-se en una de les cantants més estimades del nostre país.

Ara acaba de revolucionar les xarxes socials amb l'última foto que ha publicat. Una imatge que ha causat molt enrenou entre els seguidors i que, tot i estar molt ben rebuda entre alguns d'ells, no ha agradat a tothom.

Imatge de la cantant Bad Gyal, filla d'Eduard Farelo
Bad Gyal ha revolucionat les xarxes. | Europa Press

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La foto que ho ha revolucionat tot

A través del compte d'Instagram, la cantant ha publicat una fotografia seva amb un aspecte diferent del que estem acostumats a veure-la. I és que a la imatge apareix ella de perfil, amb un sostenidor que sembla ser de Paco Rabanne, on revela l'últim canvi de look que s'ha fet.

Tal com es pot veure a la imatge, la catalana s'ha tenyit les celles rosses. Un color que va a joc amb els cabells, però que ha estat criticat per alguns.

La imatge ha causat molta sensació a les xarxes i molts dels seus fans no han dubtat a reaccionar amb cares de cors. «Mare meva, que maca», «La mare de la mare», o «Ets la reina», han estat algunes de les reaccions.

D'altra banda, tot i que en menor part, no tot han estat bones paraules. N'hi ha que no han vist amb bons ulls que la cantant s'hagi pintat les celles, i n'han volgut fer la crítica.

«Bad Gyal, m'agraden més les celles fosques, ja que valoren més els teus ulls maquíssims», «Per què té les celles així?», «Que rara ets», o «Copiant les celles a Lola Índigo?», han estat algunes de les crítiques que ha rebut.

Una família amb molt d'èxit

La realitat és que Bad Gyal no és l'única de la família que ha aconseguit tenir una carrera professional amb molt d'èxit. Un gran exemple és el seu pare, Eduard Farelo, molt conegut a TV3 per la seva participació en sèries com 'Com si fos ahir'.

Un èxit que ha traslladat les filles. A Alba li va molt bé, però també a Irma, més coneguda com a Mushkaa, que també s'està fent un forat dins de la indústria de la música.

Tot i que elles cada dia que passa tenen més fans, Eduard Farelo no pot dir el mateix de la seva sèrie. 'Com si fos ayer', la sèrie de sobretaula de TV3, cada dia està perdent més audiència. De fet, aquest dilluns va registrar el mínim històric amb un 11% de quota i 151.000 espectadors.