Primer pla de l'actor Quim Gutiérrez amb cara seriosa en un photocall

Quim Gutiérrez, com Déu el va portar al món, revela el gran secret d'Úrsula Corberó

El català ha sorprès els seus seguidors

Quim Gutiérrez s'ha convertit en un dels referents del món audiovisual després de l'estrena d''El cuerpo en llamas'. El paper que el català interpreta juntament amb Úrsula Corberó a la sèrie del moment ha fet parlar molt, s'han convertit en els referents audiovisuals del país.

La realitat és que ell compta amb una gran trajectòria al nostre país, fa més de mitja dècada que forma part del cartell d'algunes de les comèdies més taquilleres. 'Bodas de más', 'Los últimos días' o, de grans serials catalans com ara 'Poble Nou' o 'El cor de la ciutat', on va començar la seva trajectòria.

Imatge de Quim Gutiérrez interpretant a David Peris, a la sèrie d''El cor de la ciutat'
Quim Gutiérrez va interpretar David Peris a 'El cor de la ciutat'. | TV3

Ara ja han passat més de 15 anys de la seva sortida dels serials catalans, i Quim ha tornat a brillar amb el seu impressionant paper a 'El Cuerpo en llamas'.

Quim Gutiérrez revela el secret més íntim d'Úrsula Corberó

Un mes després de l'estrena de la sèrie de Netflix que narra el famós Crim de la Guàrdia Urbana, el català ha revelat com és compartir rodatge amb la gran Úrsula Corberó. També ella catalana, la bona relació entre tots dos és més que òbvia, així es pot veure en imatges.

Tot i que són diverses les fotos que han compartit junts els actors, les que més han cridat l'atenció són les que ha compartit Quim les últimes hores. La seva forma física ha estat el més comentat, ja que es troba en molt bona forma als 42 anys.

I no només això, sinó que la confessió que ha fet l'actor també ha fet parlar molt. Ha confessat que rodar nu és incòmode, però que amb Úrsula va ser fàcil.

«Rodar nu sempre és incòmode, afortunadament l'Úrsula i jo vam practicar confiança, respecte i sentit de l'humor que ho va facilitar tot. Gràcies pel feedback de tots els que heu vist la sèrie, moltes gràcies pels vostres comentaris», ha indicat.

Les xarxes esclaten

La publicació de Quim ha fet esclatar les xarxes socials. Concretament, les imatges on apareix com Déu el va portar al món, amb poca roba. Ha estat tant l'impacte que ha causat que en menys de 24 hores ha rebut milers de comentaris.

«Gràcies a tu per alegrar-nos la vista i l'ànima, però sobretot la vista», «Home, també ajuda que tens un físic espectacular» o «Estàs fabulós, m'ha encantat el teu paper», han estat alguns dels comentaris que ha rebut.