Primer pla de Santi Millán

Santi Millán reapareix i confirma el pitjor sobre la filtració del seu vídeo íntim

El presentador ha trencat el silenci

Santi Millán va passar aquest dilluns, 2 d'octubre, per TV3 . Concretament, va passar pel 'Planta Baixa', el programa d'Agnès Marquès. L'actor va aprofitar per parlar una mica de la seva trajectòria, però també d'un dels moments que li van provocar més danys: la filtració d'un vídeo sexual.

Casat amb Rosa Olucha, productora de televisió, amb qui té dos fills, el Marc i la Ruth, Millán va ser víctima de l'exposició a les xarxes socials. El juny del 2022, l'actor i presentador de 'Got Talent', va veure com un vídeo sexual privat seu amb una amant desencadenava el caos a les xarxes socials.

Era un vídeo molt curt, de fet no arribava al minut, però es reconeixia el presentador clarament perquè el va gravar de manera selfie, i es veia perfectament una dona al llit. Arran dels fets, la Rosa va publicar un comunicat on assegurava que mantenien una relació oberta.

Ara, més d'un any després del que va passar, amb els culpables identificats, el procés judicial continua en procés. Al seu pas pel 'Planta Baixa' ha volgut comentar com va viure els fets.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Santi Millán: «Els que tenim una presència pública patim»

En ser preguntat per Agnès Marquès pel recorregut que està tenint la denúncia, el presentador va confessar que estava en procés, però que no havia estat fàcil.

«El recorregut que tingui la veritat és que m'importa poc. La sentència potser surt d'aquí a 4 anys... o qui sap, potser quan trobem el culpable, ens adonem que era un xaval de 16 anys i que ho va fer per passar una bona estona».

«Crec més en l'educació que no pas en les prohibicions. La gent ha de ser conscient que això és fotut. Jo entenc que no li donin importància, el problema és quan comencem a etiquetar la gent», va indicar el presentador referint-se als prejudicis.

«Els que sortim a la televisió i tenim una presència pública patim això. Se'ns veu només com un personatge públic i no com la persona que hi ha darrere. Jo ho entenc, però el problema és quan comencen a fer un judici de valor sobre la història».

«Treure això de context i posar-lo a sobre de la taula perquè tothom opini, és fotut. Ja no per mi, sinó pel meu entorn. Però bé, crec que ha estat una forma molt bona perquè els meus fills vegin les conseqüències d'aquestes coses», va indicar, traient el costat bo dels fets.

Santi Millán: "A la gent que sortim per televisió se'ns cosifica" - Planta baixa