El català Jordi Cruz revoluciona els fans abraçant una dona que no és la seva

La imatge està sent molt comentada

Jordi Cruz a un photocall de Masterchef Junior
Jordi Cruz ha encés les xarxes amb la seva última publicació | Catalunya Diari

Sense cap dubte, un dels xefs més coneguts i que més interès aixeca és Jordi Cruz. Des que es convertís en jurat de 'Masterchef ' la seva popularitat ha crescut enormement i això ha portat al fet que desperti curiositat la seva faceta professional, però també la seva vida més personal. Per això, ha copat diferents espais en els mitjans la seva recent relació amb la model brasilera Rebecca Lima.

Avui ha passat a ser notícia una altra vegada, i tot perquè ha aparegut en les xarxes socials una imatge d'ell abraçat a una dona que no és la seva noia. Això ha causat un gran enrenou, però ha encantat a l'esmentat programa de televisió de TVE.

Grans companys de feina

En concret, ha optat per compartir en el seu perfil d'Instagram diverses imatges en actitud molt afectuosa amb Samantha Vallejo-Nájera, la xef que és la seva companya en el citat concurs de cuina. Imatges aquestes que les ha acompanyat del següent missatge: «Amb el meu @samyspain. Meravella d'exterior a La Rioja».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con mi @samyspain . Maravilla de exterior en La Rioja@masterchef_es

Una publicación compartida de Jordi Cruz Mas (@jordicruzoficial) el

Directament aquestes instantànies han revolucionat la xarxa. Bona mostra d'això és que ha aconseguit més de 117.000 'm'agrada' i una llarga llista de comentaris de fans destacant la bellesa d'aquelles o l'amistat que hi ha entre els dos protagonistes: «Els millors xefs i més guapos», «Què macos sou tots dos!» o «Aquesta és la cara quan hi ha molt d'afecte per una persona i és genuí».

Així mateix, no cal passar per alt que també hi ha famosos que han volgut deixar clar que els han encantat aquestes fotografies. Aquest ha estat el cas de dos exconcursants de 'Masterchef Celebrity', Ona Carbonell o Cayetana Guillén Cuervo, i fins i tot de la que va ser la presentadora del programa, Eva González. 


Comentaris

envia el comentari