Imatge del periodista Jordi Robirosa al Palau Blaugrana.

La foto més trista de Jordi Robirosa a l'hospital: «Fet farina»

Jordi Robirosa està passant la Covid-19

Jordi Robirosa, un dels periodistes i comentaristes esportius més estimats de la televisió, travessa un dels seus pitjors moments. 

El periodista barceloní és un gran amant de tots els esports, però està especialitzat en bàsquet. Va fer el seu salt a la televisió l'any 1985 al programa de TV3 Tot esport. A partir d'aquell moment, la seva trajectòria professional no ha parat de créixer. Ha participat en diversos programes de la cadena catalana i, a més, ha publicat quatre llibres.

Per aquest motiu, s'ha convertit en una de les cares més estimades de la televisió catalana. No resulta estrany doncs, la preocupació dels seus seguidors en veure l'última foto del comentarista. 

Jordi preocupa els seus seguidors amb la seva última foto

Jordi Robirosa ha compartit al seu perfil personal d'Instagram una imatge que ha deixat sense paraules els seus seguidors. I és que el periodista ha estat ingressat urgentment a l'hospital perquè ha donat positiu en Covid-19.

A la foto es pot veure una taula amb una mica de menjar, aigua i diversos medicaments i el periodista, després d'explicar que s'havia contagiat, admetia al peu de foto que «aquí em veieu al llit, fer farina, amb febre i dolor». 

Els missatges de suport no es fan esperar

Malgrat que Robirosa no està travessant el seu millor moment a causa de la malaltia, ha rebut les mostres d'afecte dels seus seguidors, que no han dubtat en donar-li ànims i desitjar-li que es recuperi aviat.

Un dels missatges d'ànim que destaquen és el de Dani Ballart, exwaterpolista i comentarista esportiu, que li ha desitjat «Molts ànims, estimat. Cap problema si et perds un partit o un. Et queden tants per fer… Una abraçada enorme i salut» al seu amic i company de professió. 

Jordi Robirosa
Jordi Robirosa sorprèn els seus seguidors | Instagram: jordirobirosa

La veritable preocupació de Jordi 

A banda del seu estat físic, Robirosa té una altra preocupació més gran. I és que el comentarista està preocupat per si podrà anar la setmana vinent «amb el Manresa a Bilbo». Malgrat el seu delicat estat de salut, Jordi només té al cap la seva feina, com a gran professional que és. 

No sabem encara si finalment podrà assistir al partit o no, però confiem que es recuperi com més aviat millor.