Primer pla de Pablo Chiapella.

Pablo Chiapella, l'actor que va conèixer la seva dona a 'La que se avecina'

Chiapella és força reservat amb la seva vida privada

Pablo Chiapella és un dels actors que han fet que La que se avecina s'hagi convertit en un fenomen televisiu.

L'actor dona vida a Amador Rivas, un pare de família de classe mitjana-baixa que vol aparentar tenir la família perfecta, però sempre té molts problemes. Aquest personatge resulta ser un home força barrut, sense feina estable, faldiller, aventurer, una mica egoista i exagerat.

Les escenes que interpreta Pablo Chiapella són molt divertides i úniques a la sèrie. Fora de la petita pantalla, Pablo és un pare de família amb una història amorosa molt curiosa i també 'televisiva'.

Pablo Chiapella i la seva dona de La que se avecina

A Pablo Chiapella, La que se avecina s'ho ha donat tot i no només professionalment. L'actor està amb la seva dona, Natalia Puente, des de fa més de 17 anys. Natalia, que mai s'ha casat amb Pablo, és estilista de la sèrie i va ser on va sorgir l'amor entre tots dos.

Curiosament, explica Pablo que «els tangues que em posen a la sèrie els escull el departament de vestuari i resulta que, curiosament, la noia que m'escollia els tangues a la segona temporada és ara la meva parella».

Tots dos tenen una filla en comú, Valentina, que té cinc anys i que és la persona que més estima l'actor. Pablo, a les seves xarxes socials, publica moltes dades de la seva vida professional i també personal. Si bé és difícil trobar una foto de la seva dona, Pablo comparteix molts moments divertits, de vegades amb la seva filla.

La família de Pablo Chiapella, l'eix de la seva vida

Pablo manté una excel·lent relació amb tota la seva família. Els seus pares són mestres i ell tampoc anava per a actor en un principi. Després de passar per l'institut al seu Albacete natal, es va diplomar en Magisteri, a l'especialitat d'Educació Física.

L'actor admira molt el seu pare perquè «va aconseguir tirar endavant la seva família i fer-nos feliços».

La seva amistat amb Ernesto Sevilla, Teodoro Rivas a la sèrie, va començar gràcies a la interpretació. Pablo no només és actor, sinó que també va dirigir i va fer funcions de realitzador.

Des que la seva fama es va multiplicar a LQSA, Pablo també ha treballat com a presentador en un programa de Televisió Espanyola, El paisano. Simpàtic, bona gent i molt treballador, és força reservat amb la seva vida privada i poques vegades n'ha parlat quan s'apaguen les càmeres.

Imatge de Pablo Chiapella amb la seva dona.
Fa 17 anys que Pablo Chiapella està amb la seva dona | GTRES

De fet, ha explicat que «soc vergonyós, menys quan actuo, que és la conseqüència dels meus actes, cosa que no passa a la vida real. Exposar-me com Pablo Chiapella em costa».

L'actor està encantat amb el seu paper a la sèrie estrella de Telecinco i assegura que «després de tretze anys rebo el guió i encara em sorprèn el que li passa a Amador dia a dia. Crec que l'objectiu dels guionistes és: com li destruïm la vida a Amador una mica més?».

Pablo seguirà interpretant el famós personatge en les noves temporades, que ja s'han anunciat per als pròxims mesos.

A més de LQSA, Chiapella també ha participat en altres sèries televisives i, a més a més, s'ha atrevit amb el teatre, amb algunes pel·lícules i curtmetratges. I és que Pablo Chiapella és un gran actor que gaudeix fent la seva feina.