Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín confirma els seus pensaments sobre el bebè a setmanes de donar a llum

Jesulín afronta preocupat la recta final de l'embaràs de la seva dona

Jesulín de Ubrique està desitjós que neixi el seu quart fill, malgrat que per això encara falta una mica menys de dos mesos.

Serà el tercer fill que tingui el destre amb María José Campanario, a més de la filla que va tenir fa més de dues dècades, Andrea Janeiro. Així doncs, tot apunta que l'odontòloga i el torero es tornaran a convertir en pares el proper mes de juny.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
La dona de Jesulín està blindada a la recta final del seu tercer embaràs | GTRES

Andrea Janeiro també espera amb ganes l'arribada del nadó, però està preocupada perquè l'embaràs de Campanario és de risc per la fibromiàlgia que pateix. Això sí, per intentar minimitzar els riscos d'una possible complicació en el part, la de Castelló està prenent les màximes precaucions.

Andrea Janeiro sap que està blindada fins a donar a llum

L'embarassada està sent curosa en aquesta darrera etapa de gestació. Segons l'última cosa que ha sortit a la llum, María José viu el seu dia a dia molt protegida i amb prou feines fa vida social.

María José Campanario i Andrea Janeiro
María José Campanario donarà un nou germà a Andrea Janeiro | CatalunyaDiari

Així ho publicava aquest dijous 'El Español' que consultava una font propera a la família. «Des que va saber que està embarassada, María José només surt de casa per a allò imprescindible. No saps com és de rígida amb les normes que s'ha imposat! Et diré que només hi tenen accés el cercle més tancat», li expliquen a l'esmentat digital.

I és que la mare de Julia Janeiro no es vol exposar gaire per por de contagiar-se de Covid-19 en aquest tram de l'embaràs tan delicat.

«Per això quan diuen que no se la veu perquè està guardant-se per a una exclusiva li fa riure. Ella té clar que no ho farà i només el temps li donarà la raó. El seu únic temor és agafar la bestiola i que això l'afecti», expliquen des del seu entorn més proper.

Així viu la madrastra d'Andrea Janeiro el tram final del seu embaràs

María José viu «apartada de tot estímul que pugui perjudicar el seu embaràs i es pot passar dies sense agafar el telèfon». A més a més, segueix totes i cadascuna de les instruccions que li dona el metge i «només surt de casa per a les revisions del ginecòleg».

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
María José Campanario i Jesulín en una visita recent al metge | Catalunya Diari

Desvela 'El Español' que Campanario fa habitualment exercicis perquè l'embaràs avanci tan bé com sigui possible i que li han aconsellat «el ioga i la meditació». Així mateix, gairebé no veu la televisió, però això sí, segueix «programes amables com a 'El desafío'. Segueix el seu marit, és el seu fan número u».

Sobre assumptes professionals, Campanario té un projecte, i és que es va comprometre a impartir un dels mòduls del màster de Cirurgia Oral, Implantologia i Periodòncia. Un postgrau que va a càrrec de la Universitat Europea Miguel de Cervantes a Valladolid. Els dies en què María José farà de 'professora', serien el 16, 17 i 18 de juny, un cop hagi donat a llum.

Andrea Janeiro, expectant davant de l'arribada del seu nou germà

Andrea Janeiro compta els dies perquè arribi la notícia més desitjada, com és tenir un nou germanet. Va ser el 7 de desembre de 2021 quan Jesulín i la seva dona van confirmar a '¡Hola!' que estaven esperant el seu tercer fill.

Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat
Andrea Janeiro sap que el naixement del seu germà és cada cop més a prop | GTRES

«Estem esperant un nadó. He de reconèixer que ha estat tota una sorpresa, però estem molt feliços», deia María José a aquesta revista. A més, la coneguda odontòloga va afirmar que es tractava d'«una benedicció» que va arribar sense esperar-ho, però que els omple de goig.

Alhora, fa unes setmanes va ser la mateixa Campanario qui va confirmar que l'embaràs està anant a la perfecció. De fet, ja han estat diverses vegades les que el matrimoni ha pogut veure el nadó en diferents ecografies a les seves rutinàries visites mèdiques.