Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

La fotografia d'Anabel Pantoja plorant que preocupa el seu germà secret

Anabel Pantoja entre llàgrimes i sense consol

Anabel Pantoja travessa un moment molt difícil, ja que ha perdut el seu pare, Bernardo. A més a més, ha hagut de separar-se del seu xicot, Yulen, ja que el noi ha hagut de viatjar al Canadà per seguir els seus entrenaments. Totes aquestes situacions podrien haver-la portat a plorar desconsoladament, com s'ha mostrat a les xarxes socials.

No obstant això, hem de dir que les seves llàgrimes, que han pogut intranquil·litzar els seus éssers estimats, no són per cap dels motius esmentats. S'ha trencat perquè la sèrie que la tenia 'enganxada' ha arribat al final.

Anabel Pantoja 'destrossada' pel que ha passat

La cosina de Kiko Rivera és força activa a Instagram, on s'ha convertit en tota una 'influencer'. Per això no dubta a compartir amb els seus seguidors des dels seus estilismes i trucs de bellesa fins als viatges o els retocs estètics. Ara els ha fet coneixedors del mal instant que ha passat les últimes hores.

Ha pujat a les seves històries d'Instagram una imatge d'ella plorant com una magdalena durant un vol a Gran Canària, lloc on ha tornat per veure els seus amics i potser per preparar la seva mudança a Madrid.

El fet de veure-la així ha commocionat els seus fans i els ha intranquil·litzat perquè pensaven que li havia passat alguna cosa dolenta. Tot i això, aviat els ha explicat el motiu del seu estat: ha reconegut que està així perquè la sèrie de Netflix que estava veient, The Bridgerton, ha arribat al final. Així, ha escrit: «No crec que pugui estar sense veure'ls cada nit».

Es tracta d'una ficció basada en les novel·les de Julia Quinn, que està ambientada a l'alta societat de Londres del segle XIX. Gira al voltant de la vida de la família Bridgerton, dels amors i desamors de cadascun dels seus membres.

Pla de perfil d'Anabel Pantoja al plató de Sálvame mentre anuncia la seva ruptura amb Omar Sánchez
Anabel plora per la seva ss | Telecinco

Anabel Pantoja té molts fronts oberts

La xicota de Yulen Pereira ha passat una mala estona per culpa del final de la seva sèrie favorita, però s'ha de preparar perquè viurà molts més moments i més greus.

En primer lloc, s'enfrontarà al fet que el suposat fill il·legítim del seu pare prendrà mesures legals: actuarà per aconseguir que la justícia el reconegui com a tal i pugui portar el cognom Pantoja.

En segon lloc, Anabel sap que la situació amb la vídua de Bernardo, Junco, és molt complicada. La veritat és que la família Pantoja ha estat criticada per com estan actuant amb la dona. Pel que sembla, li han fet menyspreus després de la mort i la deixaran al carrer perquè vendran la casa on Junco vivia amb el seu marit. Es tracta d'un habitatge que pertany a Isabel Pantoja i que vol posar a la venda com més aviat millor, sense tenir en compte la difícil situació econòmica de la seva cunyada.

A més a més, la neboda de la Pantoja haurà quedat dolguda per l'última exclusiva que ha donat el seu exmarit, Omar Sánchez: ha fet diverses declaracions contra ella que no la deixen en bon lloc.

Per últim, Anabel ha d'enfrontar-se ara a una altra informació que pot fer trontollar la seva relació amb Yulen. Al programa Fiesta, una persona del cercle del seu ex ha revelat que ella i el canari «segueixen en contacte i pràcticament diàriament. Al mòbil no es tenen guardats amb el nom real, sinó amb noms falsos, és clar, perquè a les seves respectives parelles no crec que els faci gaire gràcia que ells dos segueixin parlant».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp