Vanesa Martín

Vanesa Martín deixa a la seva exparella Mónica Carrillo sense paraules

Vanesa Martín va a 'El Hormiguero' i revela una cosa inesperada

Vanesa Martín té nou disc, Placeres y pecados, el novè disc d'estudi que va sortir a la venda el 25 de novembre passat. La cantant malaguenya ha anat a El Hormiguero a promocionar la nova feina. Entrevistada per Pablo Motos, la cantant s'ha mostrat molt sincera contestant totes les preguntes.

Arran del títol de l'àlbum, Motos ha volgut conèixer quins eren els plaers més grans a la vida de Vanesa. L'artista ha contestat: «Menjar, dormir, aprendre i el sexe». Preguntada després pels pecats, la cantant ho té clar: «Seria ometre tot això», va dir entre rialles.

Una declaració que segur ha sorprès qui fos la seva parella, Mónica Carrillo. La presentadora d'Antena 3 a Notícies de fin de semana i la cantant van ser parella durant dos anys. Una relació que cap no va arribar a confirmar ni a desmentir, però que es tractava d'un secret de domini públic.

Vanesa va revelar la seva homosexualitat el dia de l'Orgull

Precisament el 28 de juny passat, amb motiu de la celebració del Dia de l'Orgull LGTBI, Vanesa va fer un pas endavant. Va decidir revelar la seva orientació sexual i així contribuir a donar més visibilitat a les relacions homosexuals. La malaguenya va escriure unes emotives paraules a la sevaInstagram sobre com s'ha sentit tot aquest temps que ha estat callada.

Va cridar l'atenció que en aquesta publicació evités esmentar la seva parella Mónica Carrillo. Després es va saber que havien trencat i que Vanesa novament estava sense parella: «He estimat dones meravelloses... No tinc parella ja, però bé, m'agradaria que fos feliç també», va declarar aquest estiu passat.

Vanesa ha reconegut que ha evolucionat en allò sentimental i que ja no és tan enamoradissa com «als vint-i-tants.»A més, ha assenyalat que les seves últimes relacions han estat sempre amb dones que ha admirat. Preguntada per què va fer pública la seva orientació sexual en aquest moment: «És moment de reivindicar, més que mai, la llibertat», va declarar en una entrevista a la revista Shangai.

Entrevistada per Pablo Motos a El Hormiguero

A l'entrevista d' El Hormiguero, Vanesa ha explicat més curiositats sobre la seva vida i les seves amigues: «M'encanta ajudar les amigues a lligar per Tinder», va afirmar. «Els agafo el mòbil, començo a mirar i dono matx a algun dels nois que els apareixen només per donar per cul. Després s'enfaden amb mi perquè alguns no els agraden», va assenyalar Vanesa.

Ha recordat altres moments de la seva vida com haver patit diversos atacs de pànic a concerts o a la seva vida diària. «Em va passar una vegada al cotxe, anava conduint i vaig pensar que donava un infart. Al final se'm va passar, però em vaig traumatitzar i vaig haver de vendre el vehicle perquè em feia mal rotllo».

També Vanesa Martín ha explicat a Pablo Motos que té un mantra, només vol gent feliç al seu voltant. Ha confessat no suportar la gent negativa i que sempre està de mal humor.

Vanesa, cantant d'èxit

Vanesa Martín, malaguenya de 42 anys, als sis va començar la relació amb la música gràcies al fet que el seu pare li va regalar una guitarra. Es va formar musicalment a cors rocieros i amb 15 anys actuava en locals malaguenys cançons que ella mateixa componia.

Mónica Carrillo i Vanesa Martín
Vanesa Martín va ser parella de Mónica Carrillo | GTRES

Va estudiar Magisteri i Pedagogia i el 2003 es va establir a Madrid on va realitzar els seus primers concerts al bar El Taburete. Va ser el 2006 quan publica el seu primer treball, Agua i des de llavors canta i compon per a ella i també per a altres artistes. Vanesa ha venut milers de còpies a Espanya i Llatinoamèrica i ha realitzat gran quantitat de concerts per tota la geografia espanyola, a més de col·laborar amb artistes de reconegut prestigi.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp