Imatge de Shakira

Una fotografia de Shakira acompanyada d'un altre home fa saltar totes les alarmes

Shakira impacta els seus fans després de reaparèixer amb un home

Shakira està de rabiosa actualitat. El tema que va treure al mercat amb el productor argentí Bizarrap continua sent molt comentat. En aquest, la colombiana li enviava unes indirectes molt directes al seu ex, Gerard Piqué, i als seus éssers estimats, i ha produït un impacte brutal entre els seus seguidors. D'altra banda, fa unes quantes hores hem vist la cantant posar amb un home i han saltat totes les alarmes.

La veritat és que la Session 53 és un tema que Shakira tenia al cap des de feia temps. Després de dos 'hits' en què les indirectes eren clares cap a l'exculer, aquest últim tema s'ha endut el palmell pel que fa a indirectes. El cas és que aquesta cançó continua batent rècords de visites i visualitzacions. Així doncs, Shakira està més que satisfeta amb la repercussió que ha tingut Session 53.

Shakira es deixa veure amb un home i salten totes les alarmes

Sembla que a Shakira no li guanya ningú pel que fa a enviar missatges a les seves cançons. I la seva separació de l'exblaugrana ha donat molt de si, tal com s'ha pogut comprovar les darreres setmanes.

La veritat és que el dia de la seva publicació va ser la cançó amb més reproduccions en la història d'Spotify. A més, després de diverses setmanes, segueix en segona posició del 'Top global', només superada per Flowers, un altre 'hit' de Miley Cyrus.

Shakira està més que satisfeta amb allò que ha aconseguit i ja està pensant en treure nous temes. De segur que també tindran alguna indirecta per a l'exfutbolista del Barcelona.

Imatge de Shakira.
Shakira ha posat amb un home a qui coneix ben bé des de fa temps. | GTRES

La imatge de què tothom parla

Això sí, Shakira és una dona que no oblida els seus orígens. Encara que ara estigui sent una de les cantants més reconegudes mundialment, quan mira enrere se'n recorda de com va començar. Rememora qui la va ajudar a iniciar-se al món de la música.

En els últims dies, Shakira publicava una fotografia al seu compte de Twitter en què deixa clar com estima un home. És algú que hi ha estat quan ningú la coneixia i era tan sols una adolescent. Estem parlant de la imatge que ha publicat amb Luis Fernando Ochoa, un reconegut productor musical que ha estat vital perquè Shakira arribés a ser una estrella internacional.

Qui és Luis Fernando Ochoa, l'home que posa amb Shakira?

Tots dos han aparegut molt somrients en una fotografia en què Shakira sosté una guitarra acústica. I això ha fet feliç els seus milions de seguidors, que saben com és d'important Luis Fernando Ochoa per a la colombiana. Cal recordar que Ochoa és el productor de Pies descalzos, el disc amb què la colombiana va saltar a la fama.

Un disc que va ser tret al mercat el 1995, però no va ser l'únic, ja que també va produir una part del seu segon l'àlbum ¿Dónde están los ladrones?. Fins i tot, va ser productor d'altres discos com ara Servicio de lavandería o Fijación Oral.

«Música i amistat, la millor combinació». Amb aquesta frase Shakira ha volgut recordar aquells temps en què Luis Fernando Ochoa va ser tan necessari per a ella. I ara, que està travessant un exitós moment, s'hi han ajuntat per recordar aquella etapa.

El que queda clar és que aquesta foto pot ser més que un simple retrobament. Segurament, ja estaran preparant alguna cosa junts per tornar a impactar tots els fans que té Shakira per tot el món.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp