La fotografia de Tamara Falcó que ha impactat tots els seus seguidors

La filla d'Isabel Presley s'ha atrevit amb una fotografia d'ella mateixa nua dins d'una banyera

Tamara Falcó
Tamara Falcó segueix la cursa cap a la final de 'Masterchef Celebrity' | GTRES

Tamara Falcó està esdevenint tot un descobriment per al públic en general després que hagi entrat a concursar a 'Masterchef' i allí estigui mostrant una faceta més allunyada de la imatge tradicional que es tenia d’ella. A més a més, davant de la bona acollida que està tenint per part del públic en el concurs culinari, Tamara Falcó està convertint-se en una usuària més prolífica de les xarxes socials, i fins i tot més atrevida. 

Tamara Falcó fa gala de naturalitat en el seu posat més atrevit

Així ho testifica l’última instantània que ha publicat la germana d’Enrique Iglesias, allunyant-se del seu perfil més clàssic i demostrant que no té cap problema en mostrar-se tal com Déu la va dur al món; i és que Tamara Falcó s’ha atrevit amb un nu dins d’una banyera plena d’espuma.

La fotografia, molt natural, està realitzada per Georgina Millet i sembla un posat robat, encara que està feta amb tota la intenció del món per part de la protagonista. En ella, l’aspirant a cuinera es mostra somrient i relaxada dins la banyera mostrant el seu cos seminú i deixant a la vista les espatlles i l’escot sense roba. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taking a bath after a week full of joy and election day #chargingbatteries ¡Feliz domingo a todos!

Una publicación compartida de Tamara Falcó (@tamara_falco) el

 

La fotografia es talla just al lloc adequat i no deixa entreveure cap part íntima, però no deixa de ser molt suggerent, tal com els seus seguidors li han manifestat entre afalacs i aplaudiments per la preciosa imatge, per la qual Tamara ha rebut més de 40.000 ‘m’agrada’.

També et pot interessar...

 

Comentaris
Marc
Ai, sí ! Que nua ! Se li veu tot ! Bah !

envia el comentari