La misteriosa decisió de la dona d'Abascal

La dona de Santiago Abascal ha fet moviments estranys a les seves xarxes socials

Lidia Bedman, dona de Santiago Abascal és una influencer amb molts seguidors
Lída Bedman ha fet moviments sospitosos a les seves xarxes   | Instagram

La dona de Santiago Abascal, Lídia Bedman, va veure com el seu marit va ser un dels principals beneficiats d'aquesta repetició d'eleccions, on va aconseguir més de 50 diputats.

  

Bedman és coneguda per la seva activitat a les xarxes socials, on a instagram ja acumula més de 170.000 seguidors, que de mica en mica continuen augmentant després de l'èxit de VOX a les eleccions. La influencer no va sortir al balcó per celebrar els bons resultats amb el seu marit, però per primer cop es va pronunciar sobre ell a les xarxes socials. «Enhorabona amor meu», escrivia al costat d'una foto dels dos.

Moviments sospitosos a les xarxes

Aquest moviment de Lídia, pot haver estat planejat per la cúpula del partit, ja que la seva mediatització podria beneficiar el seu marit. La dona d'Abascal també ha fet neteja del seu Instagram, ja que ha esborrat d'un cop més de 60 imatges. En aquest moment, la instagramer té al seu perfil 3756 publicacions. Durant la campanya electoral, Bedman també va esborrar algunes publicacions. A partir d'això s'han originat les sospites, i les preguntes sobre l'eliminació d'imatges. Podria tractar-se simplement d'una petita neteja de fotografies antigues, o potser algú li ha imposat l'eliminació de certes imatges.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enhorabuena mi amor 🇪🇸 #EspañaSiempre #VivaEspaña #sinmiedoanadanianadie #equipo

Una publicación compartida de L I D I A B E D M A N (@lidiabedman) el

La mateixa Lídia, després de conèixer el resultat electoral, ha publicat una imatge denunciant els insults rebuts a través d'Instagram sobre el triomf del seu marit. 'Vanitatis' ha contactat amb el partit per conèixer si ells estan darrere dels moviments de la influencer. «No existeix cap estratègia respecte a les xarxes de Lídia», han confirmat des de VOX. A banda de la seva activitat a Instagram, Lídia en el passat també era força activa a Youtube on tenia un canal de bellesa, que curiosament manca de contingut, ja que el canal està buit.

També et pot interessar...


Comentaris
El Pasarell
No hi ha ni gota de massa gris en el cervell d'aquest animalons de dues potes i les neurones estan de vacançes. Son com KKK. encara que els sobra una lletra fan la mateixa pudor.

envia el comentari