Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Hombre mirando la televisión

On veure sèries a Internet gratis: 18 pàgines que funcionen

Llista actualitzada dels llocs web on pots veure sèries sense pagar un cèntim

Home veient la televisió.
Les millors webs per veure les teves sèries preferides | Pexels

Per veure les últimes sèries, només cal una subscripció a Netflix, HBO, Amazon o qualsevol altre i començar a veure series en línia des del sofà de casa. Una cosa ben diferent és veure aquestes mateixes sèries sense pagar un cèntim i, en aquest sentit, fins fa poc era ben fàcil gràcies a pàgines web com Series Yonkis o Series Danko. No obstant això, aquests llocs web han anat tancant progressivament o canviant de nom.

Per aquest motiu, si vas una mica perdut pel que fa a pàgines web on veure sèries gratis, t'oferim una llista actualitzada de les millors, perquè puguis veure les últimes estrenes sense pagar res.

1. Movidy

Pordede i Plusdede s'havien convertit en les millors opcions, però després del seu tancament va sorgir Megadede, un lloc web on els administradors posen a disposició de l'usuari una aplicació mòbil que podem descarregar per veure sèries al dispositiu o al televisor mitjançant Chromecast. Malgrat això, Xdede ha reprès el nom de la web per oferir una pàgina web discreta però amb un catàleg de títols considerable. Finalment, Xdede es va transformar en Movidy.

Els servidors de Xdede no sempre funcionen, i de fet han patit alguna caiguda, però es tracta d'una pàgina de confiança on veure capítols de quasi qualsevol ficció. El que la fa diferent de les altres és la possibilitat d'escoltar la banda sonora mitjançant uns enllaços sota el reproductor.

2. Seriesw

Seriesw no és la web amb millor catàleg o millor disseny, però els enllaços funcionen i, a més, ens ofereix la possibilitat de llegir anàlisis de les sèries que estem veient. Si localitzes la teva sèrie preferida, tingues per segur que els capítols nous estaran disponibles poques hores després de la seva estrena a la televisió.

3. Series24

Capçalera de Series24

Molt més recomanable és Series24, que recull el treball de l’antic lloc web Series Blanco. Tot el que hem de fer és introduir al cercador el nom de la sèrie que vulguem veure (també la podem seleccionar del catàleg), escollir l’idioma i la qualitat d’imatge i donar-li al botó de play. Tan senzill com això.

No hi ha gaires opcions pel que fa a enllaços, però no hi ha gairebé publicitat i les últimes estrenes estan disponibles, quasi sempre, en qualitat HD i Full HD a 1080p. Per aquests motius, Series24 s’està convertint en l’opció preferida dels usuaris.

4. Cuevana3

El lloc web Cuevana ha anat millorant en cada una de les seves versions, fins a arribar al que és avui dia. Es tracta d’una pàgina funcional i visualment atractiva on veure les millors sèries en línia sense necessitat de registrar-se. No obstant això, els usuaris registrats poden marcar les sèries que segueixen i rebre una notificació quan hi ha alguna estrena. El punt feble és que algunes sèries populars només estan disponibles en versió original.

5. Popcorn-time

Tot i que parlem de pàgines web per veure sèries, si busques una aplicació mòbil per veure-les al dispositiu o enviar contingut per Chromecast, la millor opció és Popcorn-time. La plataforma, que s’autoanomena com l’alternativa gratuïta de Netflix, compta amb un amplíssim catàleg de ficcions i és compatible en gairebé tots els dispositius mòbils i tauletes.

6. DixMax

Logo de Dixmax

Si trobes a faltar poder comentar els capítols amb altres usuaris, marcar les sèries que tens pendents i, en definitiva, una pàgina web de sèries amb més personalització (a l'estil Plusdede), l'alternativa més atractiva és DixMax. No només t'ofereix totes aquestes possibilitats, sino que també podràs crear llistes de sèries i pel·lícules per compartir amb altres.

Un cop completat el registre (omplir el formulari i confirmar l'adreça electrònica no ens portarà més de 3 minuts), podem seleccionar els títols que volem veure i l'enllaç amb millor qualitat. Normalment, els episodis es poden veure a 720p, 1080p, i en qualsevol idioma. Malgrat això, no DixMax no té reproductor intern i haurem de tancar unes quantes finestres de publicitat.

7. Seriesgato

La veritat és que SeriesGato no és la pàgina de sèries en línia més funcional, però compleix oferint el just i necessari per veure les sèries més populars del moment. D’altra banda, haurem de tancar alguna finestra publicitària, però un cop s’està reproduint el capítol, es pot veure sense interrupcions.

8. SeriesCube

Repassem ara la tercera opció més popular entre els usuaris després de Series24 i DixMax: SeriesCube. El disseny de la pàgina principal ens permet identificar, d’una sola ullada, quines son les millors sèries segons la seva plataforma, com Juego de Tronos a HBO, Stranger Things a Netflix o The Boys a Amazon Prime Video.

Sempre trobarem un enllaç que funciona a la màxima qualitat (depèn la nostra connexió a Internet), tot i que les opcions de descàrrega no son gaire bones. En qualsevol cas, el millor de SeriesCube és que no té publicitat i que compta amb un reproductor intern que funciona -de moment- de meravella. Una opció molt a tenir en compte si volem trobar una solució ràpida per veure sèries.

9. Miracula

Lletres de Miracula

Un dels mètodes més entretinguts per aprendre anglès és veure sèries en versió original o subtitulada. En aquest sentit, una opció que mai ens fallarà és Miracula, lloc web que enspermetrà veure qualsevol ficció sense doblatge i en una qualitat que gairebé mai baixa dels 720p.

10. Seriespepito

Qui sigui usuari habitual de pàgines web per veure sèries en línia sens dubte coneixerà Seriespepito. Aquesta popular pàgina va tancar l'any 2014 per decisió de la Policia Nacional, però temps després ha tornat a obrir amb el domini '.biz'. El millor de Seriespepito és l'enorme quantitat d'enllaços de cada capítol i, per tant, trobarem qualsevol idioma i qualitat, així com la possibilitat de descarregar l'arxiu.

11. Vidcorn

En aquesta línia se situa Vidcorn, un lloc web senzill però amb un catàleg de títols a tenir en compte. No és necessari registrar-se, tot i que els usuaris que ho facin podran compartir les seves llistes personals i fer un seguiment de les seves sèries preferides. Una opció que no acostuma a fallar.

12. Wikiseriesonline

Wikiseriesonline sempre ha gaudit d’una enorme popularitat, gràcies a un catàleg que satisfà les necessitats de qualsevol serièfil i el sempre necessari filtre per seleccionar els capítols segons l’idioma en què es troba disponible. No té un reproductor a la mateixa web, però hi ha una àmplia selecció d’enllaços, per veure en streaming i descarregar. Amb totes aquestes facilitats, no hauríem de tenir gaires problemes per trobar el contingut que volem veure.

13. Fanpelis

Logo de Fanpelis

Tot i el seu nom, aquesta pàgina també té una secció dedicada a les ficcions televisives. Si el que busques és una sèrie poc coneguda, és possible que no la trobis, però si vols veure la ficció del moment o les més rellevants d'HBO o Netflix, les veuràs sense cap problema a Fanpelis. La qualitat dels enllaços no sempre és la millor, però solen estar disponibles en espanyol i castellà d'Amèrica llatina.

14.Dilo.nu

Una de les pàgines web que va adquirir una enorme popularitat i que va acabar tancant és seriesflv, que ara torna sota el nom dilo.nu. La interfície d’usuari no és la més intuïtiva, per ser sincers, però en pocs passos podem arribar a reproduir les últimes estrenes de les sèries de més èxit, tot sense haver de tancar finestres de publicitat.

15. JustWatch

Tot seguit t'oferim un parell d'opcions que sempre funcionen i que disposen dels últims capítols de les grans sèries poc després de la seva emissió oficial. El principal inconvenient és que son en anglès, i per això només les podràs veure en versió original o subtitulades en anglès.

La primera opció, i la més fiable, és la veterana JustWatch, pàgina molt interessant que disposa d'una barra amb totes les plataformes de streaming, incloses Disney+, Mubi o Apple TV Plus.

16. WatchSeries

Imatge de Watchseries

L'altra opció en anglès per si no vols esperar al doblatge o la prefereixes en versió original. Com en el cas anterior, WatchSeries és l'alternativa més eficaç, tot i que el disseny és una mica més caòtic.

17. Mitele

Qui no recorda sèries mítiques de Mediaset com 7 vidas o Los Serrano? Totes estan disponibles gratuïtament a la plataforma Mitele, a més de les últimes estrenes turques com Kara Sevda. D’altra banda, el servei Mitele Plus ofereix contingut exclusiu dels programes més vistos de Cuatro i Telecinco.

18. Atresplayer

Les televisions (privades i públiques) han hagut de canviar la seva estratègia de continguts davant les noves tendències de consum, i el grup Atresmedia ho ha fet millorant la plataforma Atresplayer. Aquí podrem trobar  les primeres temporades de La Casa de Papel i els capítols d’estrena de Modern Family i Padre de Familia, un día després de l’estrena als Estats Units.

Si t'agrada més veure pel·lícules, també hem preparat una llista atctualizada de pàgines web molt útils.

  • Aquest article per veure sèries online en pàgines web ha estat traduït d'aquí.