Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González

Les fotos de Cayetano Rivera que han dinamitat el seu matrimoni amb Eva González

Les imatges que posarien, encara més, en perill el matrimoni

Per desgràcia, en els darrers dies, la família Rivera rep un disgust rere un altre. Primer, el delicat estat de salut de Kiko Rivera feia saltar totes les alarmes i, ara, el drama que hi ha quant al matrimoni entre Cayetano Rivera i Eva González. Fa uns dies, sortia a la llum la notícia que el torero i la presentadora s'enfronten a una forta crisi matrimonial des de fa alguns mesos. Segons la revista ¡Hola!, la relació entre ells dos estaria a la vora de l'abisme, perquè també es va descobrir que viuen separats.

Per descomptat, ningú no s'imaginava que la situació entre ells dos no en fos la millor. Sobretot, després d'estar a punt de fer 7 anys de casats. Malgrat que cap dels dos encara no s'hi ha pronunciat, ara han sortit a la llum unes fotografies que acabarien de trencar el matrimoni.

Les imatges de Cayetano Rivera amb una altra dona

No hi ha cap dubte que el suposat malson que estarien travessant Cayetano Rivera i Eva González està acaparant molts titulars d'alguns mitjans. Tal com anunciava ¡Hola!, el matrimoni hauria pres la decisió d'allunyar-se i viuen separats des de fa uns mesos. De fet, fa temps que no apareixen junts a les xarxes socials. L'última vegada que tots dos posaven junts va ser el darrer mes de febrer, quan el torero va celebrar el 45è aniversari en companyia del seu fill i Eva González.

Ara, ni tan sols hi apareixen públicament. Mentre la model compleix els seus compromisos professionals, per altra banda, el germà de Fran Rivera assisteix a altres esdeveniments de categoria. Justament, fa uns dies, va participar en el sopar organitzat per la fundació de Mario Vargas Llosa, gala on va declarar les primeres paraules respecte al delicat estat de salut del seu germà Kiko.

Foto de Cayetano Rivera i Eva González
El matrimoni no travessa el seu millor moment. | GTRES

Tot i això, segons informen des de Sálvame, el fet que va tenir lloc en aquest esdeveniment podria acabar de trencar, encara més, la relació entre ells dos. Mayte Atmella apuntava des del programa vespertí que podrien existir unes fotografies molt reveladores. «Ens comenten que hi ha unes fotos on Cayetano està molt ben acompanyat», començava dient la directora. Pel que sembla, i tal com relata Atmella, aquestes instantànies deixarien entreveure «que entre aquesta dona i Cayetano hi ha més que una amistat».

A més, encara que si bé és cert que aquestes imatges no han sortit a la llum, la veritat és que sí que es troben en poder d'una revista. Això sí, encara no se sap de quin mitjà es tracta i, encara menys, si es publicaran aquestes fotografies finalment.

Certament, és inevitable comparar aquesta situació amb allò que va passar amb Karelys Rodríguez. Cal recordar que, fa tres anys, a la portada de la revista Setmana, hi apareixia Cayetano Rivera amb una actitud molt afectuosa al costat d'una altra dona a la ciutat londinenca. Només filtrar-se aquestes fotos, el matrimoni entre el torero i Eva González es va posar en perill, però, al capdavall, va ser un dur episodi que van aconseguir superar.

Cayetano Rivera i Karelys Rodríguez
Cayetano Rivera va estar amb Karelys Rodríguez de viatge. | GTRES

La història d'amor de Cayetano Rivera i Eva González

Sens dubte, a banda del drama que van viure amb Karelys Rodríguez, va existir una altra forta crisi que en va provocar la separació. L'any 2013, quan feia uns quants anys que eren parella, tots dos van decidir posar fi a la seva història d'amor, segons van dir, per «incompatibilitat d'agenda».

No obstant això, després de 9 mesos separats, els enamorats van decidir donar-se una segona oportunitat i van decidir fer un pas més enllà en la seva relació amb el 'sí, vull' l'any 2015. Aproximadament, dos anys després, el 2018, va néixer el seu primer fill en comú, Cayetano Rivera, que actualment té 4 anys.