La foto que demostra si Eva i Cayetano estan junts

L'exclusiva posa fi a uns mesos de rumors després de l'escàndol

Cayetano Rivera i Eva González estarien travessant una crisi matrimonial
L'exclusiva posa fi a uns mesos de rumors després de l'escàndol | Catalunya Diari

Fa uns mesos unes fotografies de Cayetano Rivera amb una dona a Londres en actitud afectuosa posaven el seu matrimoni amb Eva González a la corda fluixa. Poc després es coneixia la identitat de la implicada, Karelys Rodríguez, una canària, exnòvia del torero, amb la qual mantindria una relació cordial fins a sortir a la llum l'escàndol.

Des de llavors, la premsa rosa no ha parat d'especular amb si la parella seguia o no junta. D'entrada, Eva i Cayetano van deixar de compartir imatges junts a les xarxes socials, fet que va agreujar encara més els rumors de separació. Però els afectats no s'han pronunciat mai al respecte, per la qual cosa la ruptura no s'ha pogut confirmar.

Les fotos que fan sortir de dubtes

Justament ara surten a la llum unes fotografies que podrien aclarir definitivament l'estat sentimental del matrimoni. L'exclusiva de la revista 'Semana' mostra unes instantànies de la parella que deixen clar que continuen junts i que, de fet, passen el confinament plegats a Mairena del Alcor, (Sevilla) junt amb el seu fill en comú, Cayetano Jr.

Portada de la revista 'Setmana' mostrant a Eva González i Cayetano Rivera junts
La foto que demostra que Eva González i Cayetano Rivera continuen junts | Instagram Revista 'Setmana'

Les fotos en qüestió mostren la parella passejant pel camp amb el seu petit i, a jutjar per les cares, sembla que tot rutlla a la perfecció entre el torero i la presentadora i que l'escàndol de Karelys hauria passat a la història. De fet, no és l'única instantània que confirmaria el bon moment que estaria travessant la parella. Eva González ha compartit una imatge amb el seu marit a Instagram, celebrant la Feria de Abril de Sevilla en una trobada en línia amb els amics i la indumentària que correspon.

Pantallazo d'Eva González i Cayetano Rivera en una videoconferència amb amics
Eva González ha compartit una foto amb el seu marit a Instagram | Instagram

Sembla doncs que Cayetano i Eva han aconseguit superar el mal tràngol i tornen a gaudir del seu matrimoni i el seu fill junts, deixant enrere qualsevol rumor de ruptura. 


Comentaris

envia el comentari