Foto de Kiko Rivera.

Fran, Ana i Carlota: els 3 fills de Kiko Rivera, en suspens pel seu pare

Kiko Rivera ha estat ingressat d'urgència

Kiko Rivera no està bé, fa poc s'ha conegut que el cantant està ingressat, tal com ha avançat la revista Semana. Els problemes que té amb la mare i la germana han pogut afectar de manera directa el que li ha passat.

Des de fa anys, Kiko Rivera ha estat en lluita constant amb la seva família, cosa que li ha acabat passant factura. Aquesta tensió que ha viscut durant tot aquest temps i que segueix vivint amb la seva germana, Isa Pantoja, no beneficia gens el fill de la tonadillera.

Ha intentat centrar-se en la seva música, la seva carrera professional com a cantant i la seva petita família amb Irene Rosales i els seus tres fills Fran, Ana i Carlota. Tot i això, els problemes i les baralles per l'herència del seu pare que tants mals de cap li provocaven a Kiko, han acabat per convertir-se en una cosa molt pitjor.

El delicat estat de salut de Kiko Rivera

Tal com explica Semana, Kiko Rivera va ser traslladat ahir a la matinada, cap a les tres hores, amb clares evidències d'estar patint un ictus.

El centre on estan atenent el fill de la tonadillera és l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla. Segons recull la revista, els metges tenien tan clar en veure'l que era un ictus que, directament, el van passar a la unitat especialitzada en ictus.

Kiko Rivera plorant
Kiko Rivera evoluciona favorablement | TELECINCO

Les primeres notícies que havien arribat del seu estat de salut eren preocupants, tot i això, ara es pot saber que, després de moltes proves, «evoluciona favorablement», segons una font propera a l'artista. Tot i això, continua en observació perquè l'ensurt va ser greu. A més, els metges han de seguir analitzant-lo per veure les conseqüències reals d'aquest vessament cerebral que ha patit.

«Ja ha passat el primer ensurt», expliquen a la revista. Donen gràcies que tot va ser ràpid i l'han agafat a temps perquè si no hagués estat així, les conseqüències serien molt pitjors. Però com asseguren, està responent bé i pensen que pot ser traslladat a la planta normal «abans del que es pugui pensar». Fins i tot revelen i celebren que «pot caminar».

Kiko Rivera rep el suport dels seus més que mai

Per la seva banda, no s'ha separat en cap moment Irene Rosales. Al principi es mostrava molt preocupada per l'estat de salut de Kiko, però ara se sap que està fora de perill. «Tot fa pensar que no ha estat tan greu com es podria pensar en un primer moment», assegura la font.

Ahir, Kiko Rivera estava d'estrena amb la seva nova cançó Vudú tal com va compartir amb els fans a través de les seves stories a Instagram. Ni ell podia presagiar el que moments més tard li passaria. El que li ha passat, doncs, ha pogut ser un cúmul de moltes coses, i tampoc no l'ajudarà gens que la seva germana recorri diferents platós explicant la seva relació actual amb ell i exigint-li més de 6.000 euros que li va prestar fa temps.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Kiko Rivera rep el suport de la seva dona, ara més que mai | GTRES

Chabelita va dir en una ocasió que «em sembla de vergonya, em sembla una persona menyspreable i que no vull a la meva vida». Paraules que van poder afectar molt Kiko, sobretot quan ja començava a arreglar les seves diferències amb la seva mare.

En aquests durs moments li toca descansar, reposar i pensar en Irene i els seus tres fills, que l'ajudaran a superar aquest sotrac. Aviat se'l podrà tornar a veure als escenaris i estrenant més cançons.