Primer pla Fran Antón amb rostre serio

Fran Antón revela el secret de Kiko Hernández: hi ha proves i vídeos

Fran Antón no amaga el secret de la seva parella malgrat tot

Fran Antón i Kiko Hernández ja no s'amaguen. Després de mesos de rumors, tots dos han reconegut obertament que mantenen una relació sentimental, a més de compartir la seva intenció de casar-se el pròxim mes de setembre. Tot i això, ha estat Antón qui ara ha fet un altre pas endavant per mostrar el secret de la seva parella, que no pot ocultar atès que hi ha proves que ho demostren.

Fa poques setmanes, Hernández deia adeu al programa per al qual va treballar durant 14 anys. Precisament va ser poc abans del final de 'Sálvame' quan el col·laborador va decidir reconèixer que compartia la seva vida amb l'actor Fran Antón. Un moment molt emotiu en què també va aprofitar per explicar els seus plans de boda i altres detalls de la seva relació.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón
Fran Antón ha revelat una dada de la seva parella. | E-Noticies

Fran Antón comparteix amb tothom què passa amb la seva parella

Ara que 'Sálvame' ha acabat, el col·laborador té temps per gaudir de les seves filles i de la seva parella. De fet, tots dos ho han demostrat als seus seguidors a les xarxes socials. Així, fa pocs dies Kiko compartia unes fotos d'un viatge que han fet a París, la ciutat de l'amor.

Les fotografies que mostraven la seva estada a la capital francesa. En una apareixen d'esquena Fran i Kiko, aquest col·loca el braç sobre l'espatlla de la seva parella i hi escriu: «Tant se val si a París, Madrid, Nova York, Buenos Aires, Londres, Dublín… a qualsevol lloc sempre seràs la meva persona favorita, Fran Antón López».

La imatge, que ha tingut milers de 'm'agrada' dels seus seguidors, ha estat resposta per Fran Antón amb les paraules següents: «Amb tu a la fi del món» al costat d'un cor. Una reacció que demostra com està d'enamorat l'actor, ballarí i també cantant del seu futur marit, amb qui es casarà al setembre a l'ajuntament de Melilla.

Tal com va confirmar Kiko a 'Sálvame Deluxe', la boda civil tindrà lloc el 16 de setembre. Després de la cerimònia, la parella i els seus convidats es desplaçaran cap a l'hotel Meliá Puerto, un dels més exclusius de la ciutat, on gaudiran del banquet i la festa posterior. «Com que tots dos estem ficats al món del teatre, volem que la festa sigui com una representació per als nostres convidats. Volem que cantin els nostres amics, que es facin mil històries. Que sigui com una obra de teatre que s'allargui fins a les tantes del matí», va revelar Hernández sobre la celebració.

Storie de Kiko Hernández a Instagram amb Fran Antón ajupits i vestits de blanc el 13 de juny de 2023
Fran i Kiko es casaran a Melilla el pròxim mes de setembre. | @kikohernandeztv, Instagram

Fran Antón ja no amaga el que sent per Kiko

A més, va revelar que la seva primera cita va ser al Museu de Cera de Madrid. «Al principi era molt bonic perquè eren cites clandestines en què ningú se n'assabentava, sortíem i anàvem a restaurants, i molava».

El seu amor no va ser una fiblada, sinó que va sorgir a poc a poc després de participar junts en diverses obres de teatre des de l'any 2020. Pel que sembla, després de la pandèmia, l'exconcustant de 'Gran Hermano' li va regalar a Antón un pot d'olives, i l'l va dur a la seva mare. «A partir d'aquí, Fran i jo vam començar una amistat», va dir.

Ara, Kiko ja no té objeccions a parlar d'aquesta relació i reconèixer el que sent per la seva parella. «Fran és l'home de la meva vida per l'admiració que sento cap a ell, cap a la feina, com cuida la seva família, com cuida la meva», va declarar. Fins i tot, punt que Kiko va assegurar que les seves filles portaran els cognoms de Fran i que junts tenen intenció d'ampliar la família.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!