Fran Rivera seriós.

Fran Rivera i Lourdes Montes deixen de dissimular i afronten la crisi més delicada

El marit de Lourdes ha pres una decisió que està generant polèmica

Fa molt de temps que Fran Rivera col·labora amb la premsa del cor, així que era conscient de l'enrenou que generaria la seva darrera decisió. La plaça de bous de Vejer de la Frontera, una de les més importants de Cadis, ha organitzat un homenatge a Paquirri. Cayetano ha assistit a l'esdeveniment, però el seu germà s'ha absentat i molts mitjans parlen de crisi.

Fran Rivera ha trobat una estabilitat envejable gràcies a Lourdes Montes, per això no vol saber res de certs conflictes. El matrimoni és al punt de mira perquè a Sálvame han assegurat que Lourdes no es porta bé amb Eva González. Suposadament, aquesta manca de relació ha acabat danyant el vincle dels toreros, encara que mai no va ser tan idíl·lic com semblava.

Fran, segons explica la periodista María Patiño, ha tingut diversos gestos amb Cayetano que han creat una esquerda familiar molt rellevant. El marit de Lourdes Montes no ha estat en el darrer homenatge a Paquirri i potser és perquè no vulgui coincidir amb el seu germà. La crisi és un secret de domini públic, encara que cap dels dos parlarà del tema públicament perquè són molt discrets.

Fran Rivera afrontarà el problema en solitari i afortunadament compta amb l'ajuda de Lourdes Montes, que mai no se n'ha separat. Formen un binomi inseparable, de fet, han esdevingut l'enveja de la crònica social. Es van casar el 2013 i, des de llavors, no hi ha ningú que pugui demostrar que hagin passat algun moment delicat.

Muntatge Lourdes Montes i Fran Rivera
Fran Rivera gaudeix de l'ajuda de Lourdes Montes. | EP

Rivera és al punt de mira perquè el fill d'Isabel Pantoja l'ha acusat d'atreviments seriosos i la guerra ha arribat lluny. El DJ acusa el dretà de tenir un comportament incompatible amb l'estabilitat familiar, per això se n'ha apartat. Francisco no aguanta més traïcions i assegura que no tornarà a perdonar el sevillà, ja que ha traspassat tots els límits.

Fran Rivera intenta protegir-se de l'enrenou

Fran és conscient que la seva absència a l'esdeveniment de Vejer de la Frontera marcarà un abans i un després. Molts mitjans creuen que és la prova definitiva per poder parlar de crisi, tot i que el torero continua tenint contacte amb Cayetano. El vincle no està completament trencat, però podria estar molt tocat i cap periodista en sap els motius exactes.

Lourdes Montes ha sortit esquitxada d'aquest enrenou, ja que a Sálvame l'han assenyalada per parlar dels conflictes de la família Rivera. Suposadament, gairebé no té contacte amb la seva cunyada Eva, cosa que hauria afectat els fills de Carmen Ordóñez. No hi ha proves del rumor perquè el clan és extremadament discret i sempre tracta els conflictes en privat.

El torero sempre s'ha caracteritzat per ser un home valent i mai no dona explicacions sobre assumptes que formen part de la seva privacitat. Ha considerat que el més lògic era no ser present a l'homenatge de Paquirri i té motius per justificar aquesta postura. Tot i això, no parlarà del tema amb cap mitjà de comunicació perquè no vol incomodar la seva família.

El torero ha parlat amb Lourdes Montes

Fran està cansat d'escoltar rumors que no corresponen a la realitat i mai no es pronuncia perquè sap que és molt pitjor. Sempre compta amb l'ajuda de Lourdes, que des del primer moment va comprendre que estava casada amb un torero estrella. La premsa es fa ressò de tot el que passa al matrimoni i això genera certs conflictes.

Rivera també podria tenir certes diferències amb Eva González, si més no, això sospiten alguns informadors. L'únic fet cert és que no hi ha proves i ningú pot demostrar que la presentadora tingui alguna cosa a veure amb el que està succeint. La veritat és que Francisco i Cayetano cada vegada estan més distanciats, però això no és responsabilitat de ningú.