Fran Rivera seriós.

Fran Rivera truca la seva ex Eugenia per protegir la seva filla de la ruptura

Fran Rivera vol que la seva filla es mantingui allunyada de la controvèrsia familiar

Fran Rivera fa unes setmanes que està a matadegolla amb el seu germà, Kiko Rivera.  I és que, les darreres setmanes, els dos germans s'han encarregat de criticar-se mútuament. 

Ara, lluny de calmar-se aquesta tensa situació, un altre cop, el fill d'Isabel Pantoja no ha dubtat a carregar públicament contra el seu germà.

Les dures declaracions que ha dedicat el DJ a Fran Rivera han estat publicades en exclusiva a la revista 'Lecturas'  . «Hi ha més coses que ens separen de les que ens uneixen, els vincles no es poden forçar. Això va de límits i jo he arribat al meu», començava relatant Kiko.

Unes paraules en què s'ha deixat ben clar que Kiko Rivera ha trencat per sempre la relació amb el seu germà. Així mateix, l'ha titllat de «prepotent» i «egocèntric», afirmant que únicament es preocupa per ell mateix i per ningú més.

«La meva relació amb ell era nul·la. Trenca el que ja està trencat! El meu germà m'importa un rave. No en vull saber res!», deia contundent.

Després de l'intercanvi de retrets, Fran Rivera ha demanat expressament a un familiar molt proper que no interfereixi en aquesta guerra familiar, ja que pot sortir indirectament molt perjudicat.

Fran Rivera en un photocall
Fran Rivera trenca definitivament la seva relació amb Kiko Rivera | GTRES

Fran Rivera envia un seriós avís a la seva filla Cayetana

El familiar que té prohibit parlar públicament sobre això és la mateixa filla de Fran Rivera , Cayetana Rivera . Si bé és cert que la jove no s'ha ficat mai en polèmiques familiars, el torero vol assegurar-se que segueixi així.

El 16 de juny Cayetana Rivera assistia a un dels esdeveniments més importants de l'any: la presentació de la nova 'Colección Crucero 2023 'de Dior. El destacat acte es va dur a terme a la ciutat de Sevilla, lloc de naixement de la jove.

Allí, la filla de Fran Rivera era interceptada pels periodistes, que volien saber la seva opinió sobre la guerra mediàtica entre el pare i l'oncle. Tot i això, Cayetana va semblar que va seguir l'advertència del seu progenitor.

«Si em vols preguntar alguna cosa meva, jo, feliç, però pel que fa a la resta, és que no m'assabento de res. Aquest tema no, meu, el que vulguis , però aquí no hi entro. Jo no dic res, moltes gràcies», aclaria la noia.

La filla d'Eugenia Martínez de Irujo admetia que no diria ni una paraula sobre aquest tema familiar. I és que prefereix continuar mantenint-se al marge, ja que sol portar una vida discreta, per la qual cosa prefereix que això continuï així.

Cayetana Rivera
Cayetana Rivera es manté allunyada de la polèmica | EUROPA PRESS

 

Com va començar el dur intercanvi de paraules entre Fran Rivera i Kiko?

La batalla de retrets començava quan el fill de la cançonetista assistia a 'Sábado Deluxe' per demanar perdó a la seva germana, Chabelita .

El DJ es mostrava penedit de relatar alguns moments dramàtics de la vida de la seva germana per a la revista 'Lecturas'. No només no es va reconciliar amb aquesta, sinó que tampoc no dubtava a atacar un altre membre de la seva família.

Així mateix, Kiko carregava durament contra el seu germà, Fran Rivera . Li retreia les paraules que havia dedicat a la seva mare, Isabel Pantoja, quan aquesta es va asseure a les banquetes del jutjat.

«Es mereix el que li passi», expressava públicament Fran Rivera. Unes paraules que no van agradar gens a Kiko. Per aquest motiu, va determinar pagar-lo amb la mateixa moneda: embrutar el nom de la mare del seu germà, Carmina Ordóñez .

«La teva mare tampoc no ha estat un exemple en absolut», va dir molt molest en directe.

Així va començar l'intercanvi de retrets entre germans. Una guerra en què, per descomptat, no volen entrar ni Cayetano Rivera, germà de tots dos, ni Cayetana Rivera, filla i neboda, respectivament.

A més, Fran Rivera ha decidit no contestar, novament, el seu germà Kiko, ja que «no pensa alimentar aquesta guerra» i considera que és el més «sensat». Sens dubte, per part del torero, de moment, no hi haurà més declaracions sobre això.

No obstant això, tot indica que Kiko Rivera no farà el mateix. Hi ha la possibilitat que el DJ vulgui continuar fent exclusives per tal de defensar el seu nom i, ja de passada, guanyar-se uns dinerets extres.