Primer pla de Gloria Camila Ortega somrient

Gloria Camila confirma la mort i envia un esquinçador missatge

La filla d'Ortega Cano no travessa per un bon moment

Gloria Camila Ortega no travessa pel seu millor moment. Capficada en nombroses polèmiques, sembla que a la jove li ha tocat també acomiadar-se d'un ésser estimat. Sí, ja que la filla d'Ortega Cano compartia una tendra imatge en què apareixia abraçada una senyora gran amb qui semblava tenir una gran relació.

Davant d'això, la seva mort no ha pogut deixar-la més trista, volent dedicar-li unes paraules emotives. «D.E.P. Una estrelleta bonica més al cel. T'estimem», escrivia emocionada.

Gloria Camila vestida de rosa
Gloria Camila afronta una dolorosa pèrdua | Instagram

Últimament, sembla que Gloria no guanya per a disgustos, i la veritat és que té nombrosos fronts oberts. Per començar, la dona del seu pare, Ana María Aldón, sembla haver-li declarat la guerra.

I és que la dissenyadora ja no es talla a l'hora d'atacar la família del seu marit, i deixa clar que no pensa aguantar més rebuigs de la seva banda. Així, queda clar que la relació entre totes dues no passa pel seu millor moment i la tensió és gairebé insuportable.

Familiars de Rocío Jurado a Chipiona
El clan dels Mohedano durant l'homenatge a Rocío Jurado | CatalunyaDiari

Just per això, la jove optava per no avivar més el foc i mantenir-se en un segon pla, sobretot pel bé del seu pare. «Jo dormo molt tranquil·la, tinc la consciència molt tranquil·la, no he ofès ningú, que cadascú faci i digui el que vulgui», assegurava.

«Em fa pena la situació, el meu pare no està en cap programa, mai parla. És la seva dona, la filla de la seva dona i la seva filla, ell és al mig, jo callaré, ell és el que em fa mal a mi», explicava.

I, d'altra banda, hi ha l'etern conflicte amb la seva germana, Rociíto, que continua disposada a desemmascarar la seva família mediàtica.

Gloria Camila, al focus mediàtic per culpa de la seva família

Fa anys que Rocío perdia el contacte amb els seus germans, Gloria Camila i José Fernando, i la jove sempre li ha retret a la seva germana que no estigués quan més la necessitava.

«En aquell moment jo també havia perdut la meva mare i me'n vaig amb el meu pare que també estava mort de dolor. Sí que va estar amb nosaltres aquest temps i és anys després quan decideix allunyar-se'n», explicava Gloria sobre els motius del distanciament.

«José i jo també hem tingut una infància complicada, quan vinc a Espanya tinc 3 anys i el meu germà 6 anys. Venim perquè ens deixen en un orfenat, no tenim família», revelava.

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila durant el funeral de Jaime Ostos
José Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila afronten una situació força tensa | GTRES

«Quan mor la meva mare és la segona vegada que ens quedem sense mare, nosaltres també tenim el nostre dolor, el dolor ho tenim tots i ho passem malament tots», relatava la col·laboradora de Ya son las ocho.

«Hi ha una versió que no m'han explicat, sembla que fins i tot col·laboradors d'aquesta cadena saben més que jo. Desconec el que hagi d'explicar o dir ella», comentava Gloria sobre la segona part de la docu-sèrie.

Així mateix, Rocío Carrasco ja advertia a la seva germana que es quedaria de pedra en descobrir moltes coses de les quals fins ara no n'era conscient.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco està a punt per a la segona part de la seva docu-sèrie | Mediaset

Veritats que fins i tot la podrien fer canviar d'opinió i obrir-li els ulls respecte a l'entorn que l'envolta. Però, del que no hi ha dubte, és que la jove pensa seguir donant la cara pel seu pare, passi el que passi.

«El meu pare no és garrepa, quan ha hagut de donar, ho ha donat tot, és generós, humil, senzill, sap el que és treballar i el patiment. Sap què és exposar la seva vida i portar-te uns diners que després tu ho gastes amb qui vols», concloïa Gloria Camila defensant Ortega Cano.