La freda venjança de Jorge Javier contra Antonio David: «S'està victimitzant»

El presentador i l'ex de Rocío Carrasco tenen temes pendents des de fa temps

Jorge Javier Vázquez ha tornat aquest dissabte, 10 d'abril, després de diverses setmanes d'absència en els platós de televisió, i ho ha fet amb ganes. «Vull comentar el documental de Rocío Carrasco perquè a casa meva m'estava enfilant per les parets sense poder parlar-ho amb ningú», ha assegurat el presentador. Tanmateix, Carmen López, exparella d'Antonio David Flores, ha estat entrevistada per Jorge Javier al 'Sábado Deluxe' i ha assegurat que l'excol·laborador mai va parlar-li sobre els seus fills.

Jorge Javier ha aprofitat l'ocasió per parlar sobre la seva relació amb Antonio David, deixant molt clar que el testimoni de Rocío Carrasco és més creïble. La relació del presentador amb l'excol·laborador ha anat per etapes, ja que van ser molt amics, però considera que en moltes ocasions s'ha victimitzat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Conflicte entre Jorge Javier i Antonio David

«He treballat amb Antonio David i ens hem portat molt bé. Hem sigut amics, hem rigut molt dins i fora...  Però s'ha victimitzat», ha explicat en referència a l'actitud del col·laborador, que sempre ha assegurat que Jorge Javier és un dictador. De fet, cal recordar els moments de tensió que es van viure al plató de 'Sálvame' quan Jorge Javier i Antonio David no es posaven d'acord. 

D'altra banda, Antonio David també va ser titllat de traïdor per haver revelat que Canales Rivera, company de 'Sálvame', tenia una amant. Així doncs, Jorge Javier va arribar a dir-li que «amb aquesta llum, tens més pinta de traïdor que mai». Però, Antonio David va voler respondre: «Doncs tu, pels reflexos dels teus cabells, sembles un domini». 

Amb tot això, el presentador va dedicar-li un escrit al seu bloc de la revista 'Lecturas' en què afirmava que el col·laborador «tenia poca vergonya i llançava míssils gairebé sense despentinar-se». A més, el presentador va assegurar que Antonio David veia enemics a tot arreu i per això atacava sense motius.«A ell li va molt bé donar-li les culpes a algú. Antonio David és una persona poc responsable amb la seva existència, creu que les coses dolentes que li han passat a la vida són culpa de la mala fortuna o que Júpiter està sobrevolant Saturn», va manifestar Jorge. 

Hi ha molta gent que pensa igual que Jorge Javier, ja que Antonio David sempre s'ha mostrat com una víctima i mai ha reconegut ser el responsable de molts conflictes. «Crec que ningú pot posar en dubte el testimoni de Rocío Carrasco. La resta de detalls, per a mi, són anecdòtics. És important conèixer el testimoni d'una persona que explica això tan difícil de testificar i ara ho estem descobrint», apunta Jorge al 'Deluxe', deixant molt clar que dona suport a Rocío.


Comentaris

envia el comentari