Froilà de Marichalar en una corrida de toros

Froilà i Victòria Frederica, multats per la policia: sorpresa pel cotxe que portaven

Els fills de la infanta Helena han ensenyat el seu nou cotxe

Victòria Frederica i Froilà continuen estant en el centre de totes les mirades pels seus múltiples escàndols. Els fills de la infanta Helena no deixen de ficar-se en problemes, i això és una cosa que no agrada gens a la Família Reial.

La filla petita de la infanta va complir aquest passat dimecres els seus tan esperats 20 anys, però a causa de la pandèmia, Victòria Frederica no ha pogut celebrar cap festa espectacular.

És per aquest motiu que decidir celebrar aquest dia tan especial amb els seus. Precisament, Froilà també estava d'enhorabona, ja que fa uns mesos es va treure el permís de conduir.

Froilà sorprèn amb el seu espectacular ‘cotxàs’

Un dels regals, o més aviat detalls que ha rebut Victòria Frederica en aquest 20è aniversari és que el seu germà l’ha portat a fer un tomb amb el seu nou i espectacular cotxe d'alta gamma. El vehicle és un Audi Q3 Sportback vermell, d'estil esportiu, pràcticament nou, de fet, alguns mitjans asseguren que el cotxe pot arribar a tenir un preu de 40.000 euros.

El turisme del jove podria fins i tot valer més, ja que la seva edició compta amb la tecnologia més avançada, una cosa que elevaria el seu cost. No és la primera vegada que Froilà mostra els seus luxes.

Froilà i Victòria Frederica mostren el seu cotxe de luxe

Victòria Frederica també té un Audi, el Q3 35 TDi, encara que amb menys prestacions que el del seu germà, per això va voler fer un volt amb el cotxe del seu germà. El que no esperaven els dos en aquest aniversari era trobar-se una sorpresa negativa en el parabrisa del vehicle del nebot del rei. L'Audi Q3 estava multat.

Pel que sembla no van fer molt de cas de la sanció, ja que en un principi hauria estat menor. Després d'això els fills de la infanta Helena es van muntar en el cotxe i van conduir pels carrers de Madrid.

Els nebots dels reis es van sorprendre després de veure la multa, però tot apunta al fet que era una sanció per excedir el temps màxim d'estacionament. És clar que tant Victòria Frederica com Froilà estan acostumats al luxe i a malbaratar diners, una cosa que preocupa molt a la infanta Helena.