Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Patiño presentando 'Socialité

Qui és realment el futbolista que li va posar les banyes a la seva dona segons Telecinco?

Va ser el tema principal d'un dels programes estrella de la cadena

María Patiño presentant 'socialité
El programa de María Patiño va acabar sense donar tots els detalls. | Telecinco

Futbolistes i infidelitats, és sens dubte una combinació d'allò més sucosa per a qualsevol programa de Telecinco. L'últim a voler aprofitar un filó com aquest va ser 'socialité', que fa uns dies ho anunciava com un dels seus anomenats «Bombazos». «Un futbolista molt famós ha estat infidel a la seva dona»: així ho anunciaven a les seves xarxes gairebé a l'iniciar el programa. És més, confirmaven que per celebrar el que és ja el seu tercer any en antena, desvelarien aquesta «traïció en un programa històric».

Un simple esquer sense resoldre de María Patiño

Quan va arribar el moment en què es va iniciar l'emissió realment vam poder comprovar que els companys de María Patiño  havien simplement llançat un esquer. I és que finalment no van fer públic el nom del suposat futbolista infidel ni de la seva pobra parella i, segons ells, cornuda.

Què va ser el que va explicar 'Socialité'? Doncs un testimoni d'una noia que va assegurar haver anat a festes clandestines organitzades per un conegut futbolista. En elles «el futbolista li és infidel a la seva dona». La noia continuava explicant: «Cada sis mesos, una segura. Ens deixen entrar mòbils, però no els vam treure».

Molta gent enganxada al programa sense saber qui era el futbolista en qüestió

I això va ser tot, cap detall que ens pogués fer pensar qui era aquest conegut jugador que estava traint la seva dona. En algun moment va arribar a semblar que finalment dirien el seu nom o el de la seva parella, però no va ser així. Així que si realment existeix aquest futbolista infidel, els espectadors no ho hem arribat a saber i sens dubte podrà seguir actuant amb total impunitat. Això sí, segur que amb un esquer com aquest, María Patiño va aconseguir enganxar davant de la pantalla a moltíssima gent.