Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imagen de Rocío Flores durante una gala de 'Supervivientes'

La foto de Rocío Flores que no agradarà gens a la seva mare

La filla d'Antonio David envia un dur missatge a Rocío Carrasco

Imatge de Rocío Flores durant una gala de 'Supervivientes'
La filla d'Antonio David envia un missatge a la seva mare | Telecinco

Rocío Flores ha tornat a la seva rutina diària després de tornar d'Hondures. La filla de Rocío Carrasco està molt activa a les xarxes socials, on ens ha anat mostrant com és el seu dia a dia una vegada acabat 'Supervivientes 2020'.

Des dels seus nous i sensacionals 'looks' fins a les seves entranyables tardes de cafè, passant per les visites als seus éssers estimats. En els últims dies hem pogut veure a la jove acompanyada dels seus germans, el seu nòvio i fins i tot diversos membres de la seva família.

Retrobament entre Rocío Flores i Carrasco

No obstant això, hi ha  una visita que encara no s'ha produït i estem esperant amb candeletes. El possible retrobament entre Flores i la seva mare sembla cada vegada més lluny, tot i que la concursant havia mostrat a Hondures seva intenció d'apropar postures amb la seva progenitora.

Tot i això, Rocío Carrasco es manté freda i ferma en la seva postura. Sembla que la filla de Rocío Juradono té gens d'interès en reconciliar-se amb la seva filla. De fet, la cantant ha tornat a la televisió amb el programa 'Lazos de Sangre' a TVE, on s'ha abstingut de fer cap declaració al respecte.

El missatge de Rocío Flores a la seva mare

La filla d'Antonio David ha pujat recentment una història a Instagram que sembla estar dedicat directament a Rocío Carrasco. La petita Flores ha volgut deixar clar que la seva màxima figura materna és la seva àvia paterna. «La meva matriarca, tant de bo fossis eterna» escrivia la jove sobre una imatge en la qual apareixia estrenyent fortament la mà de la seva estimada àvia.

Publicació d'Instagram de Rocío Flores
Rocío Flors revela qui és la seva veritable matriarca | Instagram

Tot i que la fotografia va desaparèixer de l'Instagram  de la jove, desconeixem si Flores va arribar a esborrar-la o si es va eliminar automàticament per tractar-se d'una 'història', ja que només dura 24 hores. El que queda clar és que la fotografia enviava un missatge dur i concís a la seva mare.