Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Letizia y el rey Felipe VI en su visita a la playa de Las Canteras

El lleig gest de Letícia a Felip en públic que tothom critica

La frase va ser molt comentada a les xarxes socials

La reina Letizia i el rei Felip VI en la seva visita a la platja de les Pedreres
La reina Letícia va tenir un lleig gest amb el rei Felip mentre visitaven un local canari especialitzat en pernil. | GTRES

La reina Letícia i el rei Felip VI van començar aquest dilluns 22 de juny a les Illes Canàries la seva gira per Espanya. Va ser durant la caminada per una de les platges de l'arxipèlag quan els Reis van poder xerrar amb els ciutadans. Va ser tot un bany de masses amb totes les mesures de seguretat i distanciament pel covid. Malgrat aquestes mesures restrictives, tant Felip com Letícia van protagonitzar diverses anècdotes, entre elles un lleig gest de la Reina cap al Rei.

En una botiga de pernil

Una d'elles va tenir lloc a Don Jamón, un local que reobria aquest dilluns després de l'estat d'alarma. «Sort, paciència i poc a poc», va dir Felip per animar-los amb el negoci. Els amos van decidir oferir-los una petita ració de pernil, tot i que Letícia va declinar l'oferiment. Per contra, Felip  sí que va acabar tastant el pernil.

Sens dubte, el vídeo que més va cridar l'atenció va ser el que va gravar un mòbil d'un treballador del local. Al vídeo veiem a la Reina insistint al seu marit perquè, igual que havia fet ella segons abans, recolzés els seus braços a la barra de el local per donar una imatge de naturalitat. «Recolza't a la barra», li va dir la Reina. Aquest vídeo ha estat molt comentat a les xarxes socials per l'estrany gest de Letícia amb el Rei.

Finalment, la  reina Letícia va estar parlant amb un banyista que no es va tallar en el seu missatge a la Reina. «Aquí s'està millor que a Ribadesella, oi?», li va dir, en referència al poble de la família de la monarca, a Astúries. Mirant al rei Felip, va  respondre: «És diferent, és diferent». Els Reis continuaran en les properes setmanes aquesta ruta que els durà a visitar totes les comunitats autònomes d'Espanya per donar suport a la reobertura després de la crisi sanitària.