Imatge d'una pilota i unes sabatilles d'un jugador de futbol sobre un camp de gespa

Un futbolista ofereix 50.000 euros a una estrella de la tele per passar una nit amb ella

El futbolista estava disposat a pagar aquesta desorbitada quantitat per una nit amb la concursant

El món de l'esport és protagonista a escala mundial arran d'un escàndol protagonitzat per un futbolista. En concret, s'ha donat a conèixer que ha arribat a oferir ni més ni menys que 50.000 euros a una concursant de 'realities'.

I és que amb aquesta quantitat volia que ella acceptés passar una nit amb ell. No obstant això, l'estrella televisiva no només el va rebutjar, sinó que ara ha donat a conèixer la notícia a través dels mitjans.

La proposició i l'escàndol

Nathalie Andreani, de 50 anys, és la famosa dona a França que ara s'ha convertit en notícia. És molt coneguda al seu país per haver participat en programes com a 'Secret Story' o 'La villa de los corazones rotos', un espai similar a 'La isla de las tentaciones'.

Precisament la seva popularitat li ha servit per, entre altres coses, guanyar-se la vida amb la seva imatge i el seu cos. Així és, perquè posseeix un compte a la plataforma d'adults 'OnlyFans', en què obté diners pujant imatges d'alt contingut eròtic.

La seva trajectòria al món televisiu o potser el seu esmentat compte són els que han cridat poderosament l'atenció d'un jugador de futbol. Aquest s'ha sentit tan atret per ella que fins i tot no ha dubtat a fer-li una 'proposició indecent'.

Nathalie, en una entrevista que ha concedit al mig 'Public', ha a sigut qui ho ha revelat: «Em va oferir 50.000 € per passar la nit amb mi. Ho ha fet més d'una vegada, però m'he negat».

De la mateixa manera, no ha dubtat a reconèixer que és un esportista molt conegut, ja que ha exposat que «és un jugador de la selecció francesa. Em va sorprendre i em va avergonyir». Fins i tot ha arribat a exposar: «És una pena perquè m'hagués agradat que no m'oferís aquests diners».

Amb aquestes declaracions, la famosa ha suscitat molt d'interès, és clar, perquè hi ha la curiositat de saber la identitat del futbolista gal que va voler pagar-li diners a canvi de sexe. Tot i això, de moment no està disposada a revelar de qui es tracta.

Però, el que no ha dubtat a fer és aprofitar l'entrevista per augmentar la morbositat sobre la seva figura, fent algunes declaracions molt 'apassionades'. Així és, ha reconegut que: «No tinc inhibicions quan estic al llit amb un home. Si les coses no van bé, no em fa vergonya dir-li que deixi fer-me càrrec».

Així mateix, ha parlat del seu treball a 'OnlyFans': «Quan estàs en un programa pots guanyar diners, però el que et permet guanyar-te la vida és el que hi ha al voltant. Amb el que guanyo ara no tinc cap mena d'interès a fer porno».

El cas del futbolista s'afegeix a més escàndols sexuals en la selecció francesa

Nathalie Andreani ha aconseguit amb aquesta entrevista tornar a posar en evidència a la selecció francesa de futbol. Un equip que en els últims anys ha estat envoltat d'altres escàndols sexuals, molt més seriosos i més greus que aquest.

Per exemple, el 2010 els jugadors Ribery i Karim Benzema van ser imputats per haver contractat, presumptament, els serveis d'una prostituta menor d'edat. Malgrat que tots dos van ser absolts de delicte de prostitució de menors, el primer sí que va reconèixer haver intimat amb la jove, però sense diners pel mig.

L'any 2014, un altre dels futbolistes de la selecció es va veure embolicat en un cas similar a l'anterior. A més a més, no s'ha de passar per alt que el davanter del Reial Madrid va quedar-se diversos anys sense jugar amb l'equip gal per un altre escàndol.

I tot per veure's implicat en el cas d'un suposat xantatge sexual al seu company Mathieu Valbuena. Cas que, com indica 'La Razón', està pendent de judici. També, recentment es va posar en el focus mediàtic en publicar-se que havia pagat 8.000 euros a una prostituta transsexual per passar una nit amb ell.