Gema Aldón

Ana María Aldón preocupada pel futur de la seva filla en rebre l'amenaça final

Gema Aldón no s'ho esperava

Gema Aldón està molt preocupada per la seva família després de rebre unes amenaces de qui menys s'ho esperava. Des que es va anunciar la seva nova aparició televisiva, les coses a casa dels Ortega-Aldón estan més tenses que mai.

El dissabte 16 de juliol, Ana María Aldón va decidir tornar a la vida pública després d'haver estat gairebé un mes totalment desapareguda. La dona d'Ortega Cano es va asseure al plató de Déjate querer per explicar els motius que la van portar a prendre aquesta dràstica decisió.

«És el meu marit qui hauria d'haver posat límits. Penso que hi podria haver hagut solucions. Per a mi, una cosa important, hauria estat que digués "aquesta és la meva dona i la respecteu, tant si us agrada com si no"».

Aquest mateix dia, Gema Aldón va anar també al programa presentat per Toñi Moreno per donar una sorpresa a la seva mare. Durant la seva intervenció, la gaditana va deixar caure que l'exconcursant de Supervivientes està portant una vida que no és la que ella estava buscant.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Gema Aldón sempre ha estat al costat de la seva mare. | Catalunya Diari

«Quan la veig i està amb mi, la veig feliç, però crec que ella no és feliç amb la vida que té», va dir rotundament davant els espectadors del format.

Quant a la seva relació amb Gloria Camila, Gema Aldón també va ser molt clara. «Ara mateix no hi ha relació. Les vegades que ens hem vist 'hola i adeu'. Hi ha coses i actituds que no m'agradaven i vaig decidir apartar-me'n. Amb mi no ha tingut cap mala actitud perquè jo tallo ràpidament, però no m'agraden gaires actituds que té amb la meva mare. Els gestos, les mirades… No han de ser insults».

Ara, i després d'aquesta intervenció televisiva comentada, Gema Aldón ha rebut unes dures amenaces de l'entorn del dretà. En unes hores, la noia s'asseurà al plató del Deluxe per parlar de tot allò que ha passat els darrers dies.

Gema Aldón no sap què fer davant les amenaces

Gema Aldón s'ha quedat de pedra en assabentar-se de les mesures que Ortega Cano està disposat a prendre en contra seva. Tot apunta que la paciència del torero ha arribat al final i, per acabar amb tot aquest espectacle mediàtic, ha decidit intervenir-hi.

Queden poques hores perquè s'emeti l'esperada entrevista de la filla d'Ana María Aldón. El portal de notícies Informalia ha tingut l'oportunitat de parlar amb una font molt propera al torero. Aquest confident ha assegurat que Ortega està disposat a acudir a la Justícia si Gema Aldón se'n va de la llengua i explica més del que deu.

«El mestre ha demanat al seu advocat que enregistri l'entrevista completa de Gema Aldón al Deluxe per si escau demandar-la», ha explicat aquesta persona anònima.

«No li entra al cap que ara aquesta dona s'uneixi al circ mediàtic iniciat per la seva progenitora. Si considera que s'excedeix en les seves declaracions i atenta al seu honor, es veuran la cara als jutjats».

Gloria Camila
Gloria Camila no pot veure Gema Aldón. | Instagram

Gema Aldón s'assabenta d'allò que pensa Gloria Camila

A més, Gema Aldón ha tingut l'oportunitat de conèixer tot allò que pensa Gloria Camila d'ella i de la seva mare. Tot apunta que el conflicte familiar no només se centra en la relació d'Ana María i Ortega Cano.

Durant tots aquests anys, les respectives filles del matrimoni han tingut algun enfrontament i, com calia esperar, cada pare s'ha posicionat a un costat del conflicte.

Segons ha explicat aquest confident, la col·laboradora de Telecinco no s'empassa ni Ana María ni Gema Aldón: la qual cosa que podria afectar encara més la complicada relació del dretà i la dissenyadora.

«La filla d'Ortega odia profundament la dona del seu pare i Gema, per això no hi podrà haver una reconciliació a la vida, no se suporten. Han passat moltes coses entre elles impossibles de perdonar. És un cas perdut».