Primer pla de Terelu Campos.

Terelu en fa una de grossa en un bar i confirma la mentida que li pot sortir molt cara

Han vist Terelu fent una cosa que clarament la perjudica

Terelu Campos està gaudint d'unes merescudes vacances. La filla de Maria Teresa Campos és amb la seva mare a Màlaga passant uns dies relaxant-se a la capital de la Costa del Sol.

Terelu porta un any intens de treball i projectes que l'han tornat a portar a primera línia de l'èxit televisiu. Quan semblava que la seva estrella començava a apagar-se amb l'evident declivi professional de la seva mare, Terelu es va reinventar. Necessitava comptar amb la seva germana Carmen.

Totes dues van fer una arriscada aposta per Telecinco, fitxant pels seus programes i resolent els seus problemes familiars als platós. Encara van aconseguir més èxit quan Terelu, seguint els passos de la seva germana, va fitxar també per Sálvame, convertint-se en una de les seves presentadores.

Després d'unes discussions familiars que semblava que havien d'acabar amb el clan de Las Campos volant pels aires, Nadal va portar la pau. Ara les dues germanes treballen al mateix programa i comparteixen plató amb Pipi Estrada. Els diners tot ho poden.

María Teresa, per la seva banda, ja ha entès que la seva trajectòria professional s'ha acabat. L'únic que li queda és veure la vida passar i rebre de bon grat i amb orgull els homenatges o premis al seu extens currículum de dècades de televisió.

Terelu Campos i el problema de salut que pot empitjorar

Terelu aprofita els seus dies de vacances abans del nou curs per estar «amb la meva família de vida». Desconnectada de la feina, sense preocupar-se per la dieta i torrant-se sota el sol malagueny, és qüestió de dies que vegem fotos a les revistes de Terelu lluint el seu banyador.

A Terelu també li agrada la festa. Així doncs, entre els seus plans estiuencs, també hi ha sortir de marxa, prendre alguna cosa i passar-s'ho bé. Li agrada tant que, fins i tot en el fragor de la nit, entre que li serveixen una copa se l'acaba, fins i tot s'anima a cantar en un karaoke. Ella mateixa ha publicat les proves del que estem afirmant:

Aquesta animada versió de Ni tú ni nadie, cantada a ple pulmó per Terelu contrasta amb els problemes de veu que Terelu assegura que té. Fa poques setmanes, la presentadora va haver d'absentar-se d'un dels seus treballs a causa d'un edema de Reinke, una inflamació de les cordes vocals que la va deixar sense veu.

Segons explicava, pateix aquesta malaltia des de fa sis anys i la van operar d'una corda vocal fa més de 30 anys. Això l'obliga a cuidar molt la veu i a no forçar-la gaire, ja que les conseqüències poden ser nefastes.

Terelu Campos
Terelu Campos ha delectat els seus espectadors amb la seva veu en un bar de Màlaga | INSTAGRAM

Terelu explicava que «la gola a la meva família ha estat un punt complicat i perillós pels càncers de la meva mare i dels seus dos germans grans, així que no he de jugar amb aquestes coses».

A causa dels seus problemes de veu, Terelu ha hagut de declinar algunes de les coses que li volien fer a Sálvame. Tot i aquests problemes, va cantar als diferents Media Fest, sempre amb temes que no l'obliguessin a forçar massa les cordes vocals.

No sabem com s'hauran pres a Telecinco aquesta publicació durant les vacances. Segurament esperen que no hi hagi més conseqüències i que Terelu pugui incorporar-se amb normalitat a la feina quan li toqui.

Aquests mesos d'estiu són especialment complicats i no seria convenient que hi hagués més baixes laborals a causa d'imprudències durant els dies de descans dels presentadors.

Terelu i la seva preocupació pel futur de la seva filla

Terelu Campos té una altra preocupació familiar al cap. La seva filla Alejandra era una de les col·laboradores de Viva la vida, programa que ha acabat definitivament.

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Terelu Campos, preocupada pel futur laboral de la seva filla | CatalunyaDiari

Això la deixa sense un futur clar a la televisió. Es diu que podria ser un dels fitxatges que s'incorporarà a Ya es verano, que comença ara a Telecinco. Tot i això, la presentadora no té clara aquesta possibilitat. Per això, sembla que ja ha començat a recórrer a alguns contactes perquè a Alejandra no li falti cadira en cap plató de Telecinco.