Gema Aldón

Gema, la filla d'Ana María Aldón, revela la veritat sobre el seu pare

Ana María es queda sense paraules després d'assabentar-se que ho ha explicat tot

Ana María Aldón s'ha aixecat aquest matí amb la notícia que la seva filla havia concedit una entrevista per a la revista Lecturas. L'encara dona d'Ortega Cano sempre ha presumit que Gema volia estar al marge dels mitjans, però sembla que a la jove li han acabat agradant els focus.

A l'exclusiva, la filla de la dissenyadora s'ha sincerat i ha revelat com va ser de dura la seva infància. Un pare absent que es va desentendre d'ella quan era petita i del qual Gema només té mals records. A més, ha revelat que s'ha quedat sense casa després que la seva mare hagi decidit vendre-la per comprar-ne una a Madrid.

Ana María Aldón, sense paraules amb l'entrevista de Gema

Ana María Aldón ha confessat més d'una vegada com va ser de dur per a ella cuidar la seva filla sola amb només 17 anys. Treballant sense descans a la fruiteria, va intentar que Gema no notés l'absència d'un pare.

La seva vida va fer un gir de 360º quan va conèixer el vidu de 'La Más Grande' i va contraure matrimoni amb ell, anant a viure amb ell a Madrid. Gema va viatjar amb ella, però les discrepàncies amb la família del torero van fer que la noia tornés a Sanlúcar.

Primer pla d'Ana María Aldón amb cara de sorpresa.
Ana María Aldón es queda en xoc després d'assabentar-se que la seva filla ho ha explicat tot. | GTRES

 

Ara que la seva mare s'ha separat de l'extorero, ha concedit una entrevista on ha confessat que «no tinc casa». «Vivia a la casa que la meva mare va comprar per a mi i acaba de vendre-la», afegeix davant del seu futur incert. «Ella em va oferir anar a Madrid a viure amb ella, però li vaig dir que no», assenyala dolguda.

Un cop dur per a la filla gran d'Ana María que se suma a tots els que la vida li ha donat des de poc després de néixer. Ara és una jove mare de 22 anys centrada en la seva carrera com a preparadora de cadàvers en un tanatori.

Foto de Gema Aldón.
La filla d'Ana María no vol saber res del seu pare. | GTRES
 

Tot i això, encara guarda un dolor profund per qui va ser el seu pare, un home a qui no desitja veure i per al qual només té males paraules. «Per mi aquest senyor no existeix», confessa. «Cal ser molt mala persona per abandonar un fill, és un miserable», sentència.

Ana María Aldón s'assabenta de com ha patit

Ana María Aldón no ha explicat mai detalladament com va ser la seva vida quan, amb 17 anys, va tenir la seva filla gran. Sí que ha parlat de com de malament ho va passar i com la seva família va ser el seu màxim suport en aquells mals moments.

Una vida passada que té en comú amb Gema, que sembla que ha seguit els passos de la seva mare. La noia afirma que s'ha sentit molt sola i que hi va haver un temps en què va caure en una tristesa de què es veia incapaç de sortir. A més de problemes amb l'alimentació dels que ara aconsegueix recuperar-se a poc a poc.

Foto d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón, destrossada en reconèixer el que ha patit. | TELECINCO
 

Per si no n'hi hagués prou, tampoc no ha tingut sort amb les seves relacions sentimentals. A hores d'ara, no manté contacte amb el pare de la seva filla, a qui acusa d'haver-li fet molt de mal.

«El pare de la meva filla m'ho posava difícil, feia servir la meva nena per fer-me xantatge», explica. «Com si jo fos mala mare, plorava molt, em volia morir», lamenta a l'entrevista.

Mentre que Ana María Aldón sembla haver-se recuperat per fi de la seva crisi amb Ortega, és Gema qui en pateix les conseqüències. La noia afirma que la dissenyadora ha venut la casa on ella i la seva filla vivien per afrontar el pagament del seu nou habitatge a Madrid.

L'andalusa li va proposar d'anar-se'n a viure amb ella, però aquesta li va dir que no. Ara no té cap lloc on quedar-se i espera trobar una solució a la seva complicada situació.