Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Genís Colet, el sanitari que aspira a convertir-se en 'Míster Espanya'

Genís, el sanitari català que espera convertir-se en 'Míster Espanya'

Es trobava realitzant pràctiques a un hospital quan va arribar la pandèmia al país

Genís Colet, el sanitari que aspira a convertir-se en 'Míster Espanya'
Genís Colet és un jove de Sabadell que representarà la província de Barcelona a 'Míster Espanya 2020' | Instagram (@geniscg)

Genís Colet  és l’aposta de la província de Barcelona  per convertir-se en ‘Míster Espanya 2020’. Però aquesta és només una de les seves facetes, ja que també pertany a un dels col·lectius més necessitats durant aquesta pandèmia: els sanitaris.

Colet, original de Sabadell, es trobava realitzant pràctiques clíniques a l’Hospital Bellvitge de Barcelona  quan el virus  ja havia travessat les nostres fronteres i diversos pacients amb símptomes  havien arribat als centres sanitaris. És per això que ell i el seu germà no van dubtar en  deixar Sabadell enrere i traslladar-se a la casa de camp de la família, apartada de la civilització, per evitar propagar el contagi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIC TAC... #misterinternationalspain #2020

Una publicación compartida de Genís Colet Gonzalez (@geniscg) el

Genís Colet, un sanitari candidat a ‘Míster Espanya’

Tal com afirma el candidat en exclusiva a Catalunya Diari, tot i que no van realitzar-li les proves pertinents van optar per allunyar-se de la resta dels seus familiars en risc de contagi, ja que definitivament havien compartit espai amb contagiats de CoVid-19.  «Davant la por i el temor vam decidir quedar-nos aquí, i aquí seguim».

L’arribada de la pandèmia també ha hagut d’ajornar les proves classificatòries i les finals de ‘Míster Espanya’ i ‘Miss Espanya’ que s’havien de celebrar a Marina d’Or a mitjans de juny. Ara, segons afirma Colet, està previst que les proves es realitzin al juliol  tot i que estan pendents de l’evolució del virus per acabar de concretar les dates.

Genís Colet està acabant el seu últim any de podologia, a més d’haver estudiat un grau de farmàcia i parafarmàcia.  Amant de lamedicina,  també treballava com a tècnic especialista d’anatomia patològica en un laboratori. Més enllà de la seva popularitat a les xarxes, mai s’havia vist a si mateix presentant-se a un certamen d’aquesta mena. Llavors, què va fer canviar l’opinió d’aquest jove candidat?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another day in paradise... ?? #mexico #rivieramaya #cancun #islamujeres

Una publicación compartida de Genís Colet Gonzalez (@geniscg) el

«No guanya la cara més bonica, sinó la persona més completa»

«Des del públic aquesta mena de concursos estan vistos com que només es valora la part física», assenyalava el candidat barceloní. Ara, afirma, aquest certamen  ha evolucionat i busquen finalistes que no només siguin un cos bonic. «M’agrada perquè es valoren altres coses, com és l’honestedat, la cultura o l’educació».

Així, explica que més enllà de les proves de desfilar per passarel·la, completar dures proves físiques i saber lluir els músculs, la part final és probablement la «més temuda» pels participants. D’aquesta manera, afirma els candidats hauran de superar una entrevista variada amb el jurat, on es posaran a prova altres virtuts que no poden ser entrenades en un gimnàs. Aquesta va ser una de les raons per les quals Colet va interessar-se en el concurs: «No guanya la cara més bonica, sinó la persona més completa».

Mentre segueix preparant-se pel concurs «entrenant cada dia» i adaptant-se «el millor possible a la situació», el de Sabadell  té temps per col·laborar en la mesura del possible amb la  crisi sanitària  viscuda al país. Així, ha col·laborat en la campanya #JoEmCorono organitzada per la Fundació de Lluita Contra la Sida i Malalties Infeccioses per trobar com més aviat possible una vacuna per aquesta malaltia.

Sens dubte, aquest jove té un perfil que destaca en aquesta mena de concursos i que alhora recorda que no s’ha de jutjar un llibre per la portada i, sobretot, que s’ha de trencar el mite de relacionar els concursos de bellesa amb la intel·ligència d’una persona.