El vídeo de Sandra Barneda i Nagore que ho aclareix tot sobre elles

La parella ha tingut actituds molt sospitoses últimament que han reviscut tots els rumors

Nagore Robles i Sandra Barneda
Sandra Barneda i Nagore podrien haver-se reconciliat | Instagram

La parella formada per Sandra Barneda i Nagore Robles era una de les més estimades de la televisió i semblava força consolidada, però l'any passat es va trencar i des de llavors cap de les dues protagonistes havia volgut parlar gaire del tema.

De fet, ni tan sols es va conèixer quina era la causa d'aquesta ruptura, i van començar a sortir rumors sobre possibles terceres persones enmig de la seva relació. 

Tot i això, alguns dels seus seguidors a les xarxes socials van mantenir-se molt atents a les seves publicacions i als seus moviments, i de mica en mica van començar a sorgir rumors sobre una possible reconciliació entre les dues que podrien haver-se confirmat ara.

Les primeres proves sobre aquesta possible reconciliació van sortir quan es van fer públiques unes imatges de les dues passejant, agafades del braç, pels carrers de Madrid.

Ara, durant el confinament per la crisi del coronavirus, la parella sembla haver confirmat els rumors si s'analitza les converses que han mantingut a través de les xarxes socials.

Missatges d'amor en plena pandèmia

El passat Sant Jordi, el 23 d'abril, Sandra Barneda va entrevistar diverses persones en un dia que per ella és molt especial. Un cop acabades les entrevistes, la presentadora va decidir parlar també amb Nagore, qui li havia regalat un llibre i un dibuix amb unes flors pintades per ella mateixa, un senyal inequívoc de l'amor que senten encara l'una per l'altra. 

Nagore, per la seva banda, va reconèixer sentir-se molt nerviosa per parlar amb ella, especialment després de la resta de convidats, però Barneda va respondre que «Sant Jordi es fa doblement especial quan estàs enamorada... Que bé que siguis l'última perquè així ja estic relaxada. Sant Jordi no podria ser un Sant Jordi en aquest cas sense tu». 

Davant unes paraules tan boniques, Nagore no va poder evitar somriure i respondre: «No diguis més coses d'aquestes perquè em poso molt nerviosa. Se'm salten les llàgrimes i tot». 

Les dues van continuar la conversa parlant de com estaven passant aquest confinament, i Nagore va admetre que estava aprofitant per conèixer-se més a ella mateixa, i li va agrair aquest fet a la seva companya: «Tu tens la culpa que hagi començat a connectar amb mi mateixa». 

La conversa va seguir parlant de llibres i lectura fins que van arribar al final, quan Sandra Barneda va agrair a Nagore la seva participació i va felicitar el Sant Jordi. A més, li va dir que tot seguit parlarien totes dues, que l'estimava, i li va enviar un petó molt fort. «Ja saps que tu ets maca, ets llesta, i ets especial», van ser les seves paraules per acomiadar-se d'ella, com a mínim de cara al públic. Nagore, de nou, no va poder evitar somriure i respondre amb un «jo també t'estimo».

Dies més tard, totes dues van tornar a intercanviar missatges còmplices a través de les xarxes. Sandra Barneda va preguntar a Nagore com passaria el dia, i ella, sense pèls a la llengua, va respondre que estaria caminant «nua a casa». Sense quedar-se enrere, la presentadora catalana li va dir que després parlaria amb ella una estona i que, almenys, li ensenyés aquest nu. 

Sembla prou clar, doncs, que entre totes dues ha revifat la flama de l'amor i que estan descobrint una nova part de la seva relació, tot i que per ara ho han de fer des de la distància pel confinament. Això sí, segons com estan avançant les coses aquests dies, podria ser que totes dues poguessin tornar-se a veure i abraçar ben aviat.


Comentaris

envia el comentari