Primer pla de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez marxa de casa després de perdre el seu fill i fa el pas més temut

La 'influencer' no té objeccions a l'hora de deixar casa seva i anar-se'n lluny

Georgina Rodríguez es va quedar desolada quan el mes d'abril passat perdia un dels dos bessons que havia tingut amb Cristiano Ronaldo. Va ser un cop molt dur per a la influencer i parella de l'estrella portuguesa. De mica en mica, la noia s'ha anat recuperant d'un cop que la va deixar sense respiració i pel qual ha patit tant.

Després d'allunyar-se de les xarxes socials durant uns dies, Georgina finalment va publicar una fotografia en què es mostrava la unió de la família. Tots dos van ensenyar a la bessona que havia sobreviscut a aquest part tan dur, al costat de la resta dels seus germans.

«Llar dolça llar. Gio i la nostra nena finalment estan amb nosaltres. Volem agrair a tots per totes les amables paraules i gestos. El vostre suport és molt important i tots sentim l'amor i el respecte que teniu per la nostra família. Ara és el moment d'estar agraïts per la vida que acabem de rebre en aquest món», escrivia la parella de Ronaldo.

Temps després, la seva primera aparició en un esdeveniment després de la mort del nadó va ser al Festival de Cannes. I mesos més tard, ha tornat a acudir a un festival de cinema i ho ha fet amb magnificència.

Georgina se'n va de casa sense data de tornada

Aquest dijous 1 de setembre, Georgina deixava tots els fotògrafs impactats després d'arribar procedent de Manchester a la ciutat dels canals. La parella de Cristiano Ronaldo va ser la clara protagonista de la jornada d'ahir, i va acudir a la presentació de la pel·lícula Tar.

Fotomuntatge amb les cares de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo
Georgina se'n va a Venècia sense el seu marit, Cristiano Ronaldo | Catalunya Diari

Va estar gaudint d'un drama psicològic escrit per Todd Field i protagonitzat per Cate Blanchett. La veritat és que l'arribada de Georgina Rodríguez va deixar tothom impactat pel look que, sens dubte, no ha passat desapercebut a la catifa vermella de Venècia.

La natural de Jaca lluïa un vestit de setí de tall 'midi', però el més vistós era la seva gran obertura lateral que deixava veure les seves 'curves'. Estem parlant d'un disseny signat per Genny, signatura de la qual és imatge Rodríguez.

El look de Georgina que moltes no gosarien portar

Aquest model es caracteritza pel coll halter i en negre amb què lluïa un cos d'infart. I que costa, ni més ni menys que, 1.100 euros a la pàgina web de la firma. A més, cal assenyalar el collaret XXL que portava sobre el coll la influencer, de color daurat i amb una pedra negra, que anava a joc amb el vestit.

El cas és que Georgina s'ha inspirat clarament en Audrey Hepburn per arribar a Venècia i impactar tots els paparazzi que cobreixen el festival.

Foto de Georgina Rodríguez al Festival de Cinema de Venècia 2022
Georgina Rodríguez al Festival de Cinema de Venècia 2022 | Europa Press

La picada d'ullet de la influencer a la catifa vermella de Venècia

A més, als peus va lluir uns tacons d'efecte setinat negre amb detalls de pedreria que anaven perfectament amb el to de la seva manicura i pedicura.

Sens dubte, el pentinat ha estat un altre dels aspectes més destacats del seu look. Estem parlant d'un pentinat a l'estil d'Audrey a Esmorzar amb diamants, amb un recollit alt amb serrell de costat que no és gens fàcil de portar.

▶️ Vídeo del dia

Ens referim a un pentinat que arrisca, però això no importa a Georgina. I és que la seva personalitat ha fet que aparegués així a la catifa vermella de la Biennale i no ha tingut cap objecció a fer-ho. La jove ha acudit a Venècia sense el seu marit, que està en plena temporada jugant a les files del Manchester United.