Anabel Pantoja

La sogra d'Anabel Pantoja adverteix que no la vol a prop i s'emporta al seu fill

Anabel confessa com és la relació amb la mare de Yulen

Anabel Pantoja està fent front a una tornada a la realitat més dura del que s'esperava. Després de mesos allunyada de les seves obligacions, la influencer ha tornat a les Canàries on li han assaltat tota mena de records. Ho feia sola, sense la companyia de Yulen, que es troba gaudint d'uns dies a Mallorca amb la seva mare.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Yulen Pereira i Anabel Pantoja han passat un temps separats aquestes últimes setmanes | Catalunya Diari

Per primera vegada des que es van retrobar a Espanya després de la final de Supervivientes, la parella ha pres rumb per separat. Una decisió que ha cridat molt l'atenció i que ha fet saltar les alarmes sobre la relació entre sogra i jove. Una cosa que Anabel ha explicat a Sálvame deixant clar com és la relació amb Arelys.

Anabel Pantoja reacciona als desitjos de la sogra

Anabel Pantoja ha passat un dels seus millors estius amb Yulen Pereira. Contra tot pronòstic, la parella es manté ferma i els hem pogut veure gaudint del seu amor. Un amor que no ha pogut evitar la mare de l'esgrimista, que ja va manifestar la seva animadversió per la relació entre el fill i la influencer.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' de Yulen Pereira
Yulen Pereira gaudeix amb la seva mare a Mallorca | Catalunya Diari

Tot i això, encara no s'ha produït una trobada entre Arelys i Anabel des que es van conèixer a Hondures. Encara que en el seu viatge la mare de Yulen es va mostrar feliç amb la relació, la influencer es va assabentar de la veritat en tornar a Espanya. Això va enterbolir més la situació de la parella, però la sobriníssima va preferir mantenir les distàncies i no parlar sobre la família del seu noi. Tot i això, el fet que Yulen hagi preferit anar-se'n amb la seva mare en el pitjor moment d'Anabel ha fet saltar les alarmes.

Tots es pregunten per què no se n'ha anat amb ells de viatge i si ha estat decisió d'Arelys en negar-se a compartir vacances amb ella. A tot això va respondre la mateixa protagonista després d'una trucada a Sálvame on va confessar quina és la situació real. «He estat viatjant, necessitava desconnectar, però aterrar a l'illa, tornar a casa, trobar-me coses dolentes, regulars i també bones», explicava. «La meva vida s'ha aturat durant tres mesos, han estat moltes emocions i estic a la defensiva», afegia.

▶️ Vídeo del dia

Sobre la raó de per què no és a Mallorca amb Yulen i la seva mare, Anabel ha estat clara. «He d'estar amb els meus i ell amb els seus, ha anat de vacances amb la família, no hi pinto res», responia.

Anabel Pantoja creu que no és el moment d'apropar postures

Anabel Pantoja té una llarga feina per davant per intentar agafar les regnes de la seva vida. Com ella va explicar, ha estat apartada de tot durant mesos i ara toca posar-se al dia i tornar a la rutina.

Una situació que ha coincidit amb l'ingrés hospitalari del pare que ha afegit més angoixa a la seva vida. Ara com ara, no creu que sigui el moment adequat d'apropar postures amb la sogra i prefereix marcar les distàncies. Per això encara no han tingut l'oportunitat de tenir aquesta conversa pendent que va quedar palesa en el seu retorn d'Hondures.

Arelys amb Anabel Pantoja
Anabel Pantoja no creu que sigui moment d'apropar postures amb Arelys, la seva sogra | MEDIASET

Anabel és coneixedora del que realment pensa la mare de Yulen d'ella i ho respecta, encara que no ho comparteixi. Sap que el seu pes mediàtic és molt gran i entén que afecti de ple a l'esgrimista. Tot i això, l'amor és capritxós i la influencer està disposada a seguir endavant malgrat la negativa d'Arelys. La situació personal d'Anabel ara mateix és molt complicada i necessita un temps per adaptar-s'hi.

Encara que no pugui evitar sentir preocupació per l'opinió sobre ella que té la sogra, de moment prefereix donar-se un temps. Només d'aquesta manera es posarà tot al seu lloc i marcarà l'instant en què totes dues puguin llimar asprors.