Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile sap que està vetada, però el càncer podria ajudar-la a tornar

Vasile estaria disposat a perdonar una cara molt coneguda

Paolo Vasile va prendre al seu moment una decisió que va resultar molt sorprenent. Va optar per apartar dels programes de Mediaset una de les dones que més beneficis li havia portat. Durant un temps es va convertir en una de les cares més reconegudes de la casa.

D'un dia per l'altre, sense donar explicacions, decidien prescindir dels serveis de Sofía Suescun. Van rendibilitzar al màxim la seva presència a la cadena. Va aconseguir la victòria en els seus dos principals realities, com són Gran Hermano i Supervivientes.

▶️ Vídeo del dia

Vasile l'havia convertit en una col·laboradora fixa d'alguns espais i li va confiar fins i tot la presentació d'algun programa. Però alguna cosa va passar perquè no tornés a trepitjar els platós de Telecinco. Sona amb molta força la teoria del veto.

La de Pamplona, en vista d'això, decidia centrar tots els seus esforços en la seva tasca com a influencer. I les coses no li estan anant gens malament a les xarxes socials. Durant la seva entrevista amb la revista Lecturas intentava aclarir els fets. De moment, no té previst tornar a la petita pantalla. Això sí, «no em tanco a tornar a la tele si el projecte m'agrada», assenyala Sofia. S'expressa amb naturalitat i no mostra cap tipus de rancúnia o d'odi cap a ningú.

Imatge de Sofía Suescun.
Sofía Suescun no descarta tornar a la televisió si se li presenta una bona oportunitat | Instagram: sofia_suescun

És conscient que el seu pas pels platós no ha acabat. Encara li queda corda per a estona i es pot dir que la situació, per ara, es troba en punt mort. És possible que encara estigui pendent de rebre alguna oferta, però de moment ningú s'hi ha dirigit. 

Explica que «no em sento vetada». Admet que «de sobte no vaig anar als programes i em vaig centrar més a les xarxes socials». Tracta de ser molt correcta amb les seves paraules per no ofendre ningú.

Paolo Vasile no descarta comptar-hi en un futur, sobretot ara que la cadena està afrontant una profunda renovació quant a noms. En qualsevol cas, sap que mai no li podria pagar el que guanya actualment com influencer.

Tot i deixar la televisió, el seu compte corrent no se n'ha ressentit. «Els guanys no són fixos tots els mesos, però arrodonint no em quedo gaire lluny dels 30.000 euros», apunta.

Amb tots els diners que ha anat acumulant des que va irrompre a la televisió, s'ha pogut comprar una casa a Madrid. Es tracta d'un xalet amb tota mena de comoditats, que ja hauria pagat del tot, destacava ella.

Expliquen que és una jove molt estalviadora, que no malgasta el que guanya com passa amb altres personatges. A més del seu treball com a creadora de continguts, també contempla l'opció d'endinsar-se al món immobiliari.

Paolo Vasile dona oportunitats a la família

Paolo Vasile no té en realitat cap mena de problema amb Sofía. Així ha quedat demostrat durant els darrers mesos. Persones molt properes a ella han tingut un important protagonisme als espais de Telecinco.

El seu xicot, Kiko Jiménez, col·labora de manera regular a Sálvame, i també són freqüents les aparicions de la seva mare i el seu germà en aquest programa. Precisament, la malaltia que pateix Maite Galdeano podria obrir-li les portes de la televisió de nou a la influencer.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile no té cap problema amb Sofía | EUROPA PRESS

Assegura a la revista que està preocupada per ella per un càncer a la sang que li van diagnosticar quan tenia 38 anys. Adverteix que a causa d'això va haver de deixar la feina i que en qualsevol moment podria morir.

Paolo Vasile sap detectar les oportunitats i amb Sofía sap que té una autèntica joia. Són molts els seguidors que podria arrossegar a la televisió procedents de les xarxes socials.